Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt?
Az egyik lánybaráttal beszélgettünk, hogy kivel miújság. Mikor kérdezte mi van a csajokkal akkor mondtam, hogy éppen az egyik évfolyamtársamat hívtam el egy teára amit ő eléggé nyersen utasított el. Mufurc arccal csak annyit mondott, hogy nem, semmi halvány mosoly. Erre ő teljesen kiakadt rám, hogy mi jogon várom el a lányoktól, hogy mosolyogjanak amikor hozzájuk szólok, kinek képzelem magam. Ez eléggé sokkolt, el is köszöntem tőle mondván, hogy most mennem kell. Nem értem, hogy ő a túlzott feminista vagy velem van a gond. Tényleg akkora bűn, hogy megemlítettem, hogy jobban szeretem ha egy lány nem mufurc arccal reagál?
De mondjuk nem is ő a lényeg most. Hisz ez csak egy vélemény amit mondott. Nektek mi a véleményetek?
Nem hiszem. Tavaly amikor összejöttem egy lánnyal azelőtt drukkolt, biztatott, hogy hajtsak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!