Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt a férjem? Vajon tényleg igy gondolja?
Pár ember, aki igazat mond: részeg, ideges, buddhista, meg én :D
Ciki, te csak a második vagy.
Én nem jönnék össze elvált pasival soha (olyannal se akinek gyereke van), de ez most nem lényeg.
Az írásodból ugyan nem derül ki hogyan éltek, hogyan bánik veled, mennyire törődik a kapcsolatotokkal, de én ebből a kijelentéséből simán elhinném, hogy hiányzik neki a volt felesége.
Tudod, van hogy az ember csak szakítás/válás után jön rá, hogy mit vesztett és visszacsinálná az egészet.
Azért mondom, elképzelhető hogy tényleg bánja hogy vége az exével, de az is lehet hogy csak idegességében hogy hergeljen kiszaladt a száján.
Ha jó a házasságotok, érezteti veled hogy szeret, minden oké ezt a kijelentést leszámítva akkor ne aggódj.
Ha egyéb gondok is vannak, akkor lehet hogy a volt asszonya volt számára az igazi..
Mert a férjed csalta a feleségét?
Nagyon eltérnek a vélemények erről, de én amondo vagyok, hogy a megcsalás nem feltétlenül jár azzal hogy nem szeretem a párom..hisz ha nem szeretem, és annyira rossz vele akkor elhagyom hogy ne keserítse az életem.
Ha én titokban, rejtegetőzve csalom a párom, az azt jelenti nem akarom hogy megtudja, mert nem akarom hogy emiatt elhagyjon.
Ez nem ilyen egyszerű hogy megcsalás=nem szeretés.
Te ennyire ráérsz, hogy 24 órából 24-es vele vagy meg kamionozgatsz vele?
Hát, akkor én nem csodálkozom, hogy visszasírja az exét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!