Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gál Zoé kérdése:
Kedves nőtársaim! Járnátok egy impotens férfival vagy ez kizáró ok lenne?
Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdésnél, azt a választ adtam egy impotens férfinak, hogy szüneteltesse a nőzést, amíg potens nem lesz megint és nagyon csúnyán lepontoztak.#merevedés #ipmotencia
2018. febr. 3. 14:38
31/45 anonim válasza:
Ha egy nőnek valami oknál fogva nem működne a punc ija, egyáltalán, nektek kellene? Őszintén
32/45 Ollókezű Edward válasza:
Nekem nem lenne kizáró ok. Ki tudja, lehet hogy ő nyal a világon a legjobban, vagy olyan jól tud bánni a szexjátékokkal, hogy egyik méhszáj-orgazmusom éri a másikat. Szóval csak emiatt hülyeség visszautasítani szerintem, ha amúgy megvan az alapvető vonzalom és az összhang.
33/45 anonim válasza:
Nekem nem lenne probléma. Amúgy sem érdekel a szex.
34/45 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek sztem nem lenne probléma.
De nekem AZ LENNE. Én nem járnék...
35/45 anonim válasza:
Nálam ez nem kizáró ok, sose kívánom a szexet, és közbe se érzek semmit. Amit nagyon bánom, egyszerűen nem tudom, hogy mi az oka.
36/45 anonim válasza:
Járnék,ha beleszerettem.Max örökbe-fogadnánk, vagy biztos vannak ilyen leadott helyek, talán spermabanknak hívják.
37/45 anonim válasza:
Szerintem engem frusztralna, hogy nem all fol neki. Nem ereznem mellette nonek magam. Szerintem nem működne.
38/45 anonim válasza:
Van, aki adna esélyt. Például mostani barátnőm akkor jött velem össze, mikor épp ilyen gondjaim voltak, de nem adta fel. Ez már több éve, azóta rendbe jöttem, mára nincs gond és még együtt vagyunk.
Szóval, amíg sok nő nem adna esélyt, mindig lesz olyan, aki ad, csak meg kell találni.
39/45 anonim válasza:
En attol porgok be, hogy a pasi teste reagal ram, hogy all neki mint a covek.
Nem menne... nem tudnam elengedni magam ha nem al fol neki, mert nem ereznem vonzonak magam.
40/45 anonim válasza:
Volt randim annó 2 olyan férfival is, akik kb. az 5. randin bevallották ezt a szerintük nem fontos tulajdonságot. Hát folytatás nem lett belőle, de az egyikkel a barátság megmaradt. Mint párkapcsolat, nálam kizáró ok. 35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!