Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim! Járnátok egy impotens férfival vagy ez kizáró ok lenne?
Szerintem ez jó kérdés volt. Kiderült, hogy:
a, a nők többsége őszintén válaszolt, hogy nem kezdene impotens személlyel;
b, mégis csak a szex fontos sok nőnek, az egyén személyisége meg aligha;
c, hiába is van/lenne más megoldás, azt rengeteg nő nem értékeli.
Ágnyeszka. Olyan körülményes vagy. A répa megoldja a problémát, csak jól hozzá kell kötni. :D
31/f
Aztán kiderülne, hogy nem is nő. Olyanokat kérdez néha, hogy megkérdeztem magamtól már, hogy ő most... lány vagy... vagy nem lány :D
No offense, Zoé.
Sehol nem írták, hogy lelki oka van a pasi impotenciájának, azt írta, nem tudják, mi baja még.
Másrészt mondjuk a Nap okozza a fényt meg a meleget is, mégsem ugyanaz a kettő, sőt, függetlenek egymástól.
Attól, hogy lehet egy hasonló kiváltó ok, még az eredmények lehetnek rendkívül különbözőek.
Nem lehet összehasonlítani az orgazmust a merevedéssel, hisz egyik következménye a másiknak.
A mi csiklónk is megmerevedik(megtelik vérrel), mint a férfiak farka, utána pedig mi is képesek vagyunk orgazmusra, mint a férfiak.
#27. A lelki ok a közös, ill. sokszor a megoldás is: a partner türelme, megértése. Nem tudom mit értesz benne.
És nagyon sok nő elvárja a férfitól ezt a segítséget, de fordított esetben, ha a férfinek kell segítség, megtagadja, mint látod, utilaput kap. Ez az önzéség.
Pedig, több nőnek van ilyen problémája, mint férfinek impotenciája, mégsem hajtják el őket melegebb éghajlatra, hogy bajlódjon veled a fene, nekem egészséges nő kell.
Csak ennyi.
Érdekes egyébként, hogy ha egy nő nem akar lefeküdni a férfival már a második, harmadik randi után, vagy pár hét után, akkor prűdnek van nevezve. Meg kijelentik a férfiak, hogy ők nem fognak várni rá, amíg hajlandó beadni a derekát, nekik nem ér meg ennyit. De egy nő az bezzeg fogadja el, hogy a párja impotens.
Mellesleg hogy a kérdésre is válaszoljak, nálam nem kizáró ok. Ha eddig is elvoltam évekig szex nélkül, akkor már nem azon az időn problémáznék, amit addig kell várni, amíg kiderül, hogy mi az impotenciájának az oka, és sikerül orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!