Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/37 anonim válasza:
Nem,én speciel soha.
Én vagyok 93kg izmosan és rajtam is van háj amit le kell tolni,akkor egy ilyan nő hogy nézhet ki.
2/37 anonim válasza:
Igen. Jártam már alacsonyabb és teltebb nővel is.
3/37 anonim válasza:
Bocs, de erre a túlsúly enyhe kifejezés. Nem járnék ilyen alkatú nővel.
5/37 anonim válasza:
Micsoda rossz kérdés!
Vannak akiknek tetszik a kövér ember, van akinek nem.
Szép dolog hangoztatni, hogy a belső többet számít, de ha a külső nem tetszik, akkor lehet bármilyen szép a belső nem szeretsz bele.
A te testtömeg indexed közel 33, ami elhízottnak számít!
Gondolj bele, 40 kilóval vagy több az ideálisnál!
6/37 anonim válasza:
Jó, akkor járnék, csak ne pontozzatok le! :-)
7/37 anonim válasza:
#5 “Vannak akiknek tetszik a kövér ember, van akinek nem”
Általában itt inkább arról van szó, hogy valakinek csak kövér jut, a szerencsésebbeknek pedig jó csaj.
8/37 anonim válasza:
#7: Haveri sörözésekkor kb. a srácok felének bejönnek a teltebb csajok is. Igazából általában arról van szó, hogy a férfiaknak többféle nőtípus is bejön. Jó pár vékony csajnak is bejövök, ettől függetlenül imádom a nagy popsikat.
9/37 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogyan lehet megd*ni egy ilyen kövér nőt? Hozzá sem lehet férni rendesen... :)
10/37 anonim válasza:
Nem. A kaja számlád is egy vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!