Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy túlsúlyos nővel?
#8 Persze, anonim oldalon kövér nőként én is biztos kiadnám magam pasinak, és ideírnám, hogy haveri sörözéseken mindenki a mangalicákra veri. Sőt, gondolom Brad Pitt még Angelina Jolie-t is egy mázsás kocával csalná.
2018. jan. 15. 13:10
#11: Tehát, szerinted én egy kövér nő vagyok? :D
2018. jan. 15. 13:11
8-as ne áltasd magad.
Maximum a proli rétegnek akiknek mindegy csak puncija legyen,de ahogyn utolsó mondja.
Nem egy mangalicára fognak élvezkedni,csak a kövér nőknek az álma ez,maximum egy közmunkásnak jó lehet.
Sajnálom hogy ezt kell mondjam.
2018. jan. 15. 13:12
#12 Nem tudom, de itt bárki bárkinek kiadhatja magát és bármit mondhat, főleg ami a saját érdekeinek jó.
2018. jan. 15. 13:13
Wow... Szépen le lettem nullázva, mert a haverokkal szoktam sörözni és mást tapasztalok, mint ti. Ez a prolizás is egy vicc. Azt sem értem, hogy miért lenne jó kövér nőként az érdekemben, hogy hazudjak a férfiakról. Attól még nem szedne fel nagyobb eséllyel senki.
Az a helyzet, hogy a plus size mániát eléggé nyomja a média, de már eleve sok pasinak tetszik, ha van mit fogni. Attól még ezek a férfiak nem lesznek nők és prolik sem. Attól, hogy a telt, magukra nem adó, önbizalomhiányos nőket nem ugrálják körül, a telt, magukra adó és jó fej nőket igen.
2018. jan. 15. 13:18
173 cm vagyok 85 kg. Jópár kapcsolatom volt már. Ès jópár lehetősèget el is szalasztottam. Ne itt a gyk n kèrj vèlemènyt, èn mindig èlőben ismerkedem.
2018. jan. 15. 13:30
Nyilván a férfiak egy része megdu.na egy kövér nőt,de a nagyobbik része meg nem. Kevesebből válogathat,ez a problémája a kövér nőnek. Ezt nevezik "nem kellek senkinek,mert kövér vagyok"-nak. Jah hát ha ez a kínálati oldal,nem kell keseregni,hogy olyan is a keresleti amilyen.
2018. jan. 15. 13:30
Nem. Szexuális értelemben semmilyen hatása sincs rám...bocs, van, negatív.
2018. jan. 15. 13:31
Nem. Szexuális értelemben semmilyen hatása sincs rám...bocs, van, negatív....de attól, mint embert kedvelhetném, ilyenre volt/ van is példa.
2018. jan. 15. 13:32
Én 173 cm-el voltam 95 kg és nagyon rosszul éreztem magam az izmos, helyes párom mellett, pedig ő úgy is imádott. Most 25 kg-t fogytam és sokkal jobban mutatunk :D
2018. jan. 15. 13:35
Kapcsolódó kérdések: