Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet magas,180-200 centis nőkkel ismerkedni?
#21 irigy és buta emberek mindenhol vannak. Bár ez inkább a kisiskolás szint, ahol cikizik az embert a magassága, súlya, szemüvege, stb miatt.
Felnőttként gondolom már inkább bókokat kapsz.
#23 kicsit olyan, mint a kisebbségi komplexus - ne támadásnak vedd. Nem lehetséges, hogy te beszéled be magadnak? Ellentmondásosnak tűnhet, de éppen az a baj, hogy "nagyon oda kell figyelned", mert így pont te magad irányítod a véleményükre a figyelmed és így nehéz elengedni.
Az eddigi kapcsolataid és udvarlások nem adtak elegendő pozitív visszajelzést, hogy nő vagy?
#27 azt hogy? De szép nagy lábad van, veheted ezt bóknak? :D
Megértem, hogy gázos és kellemetlen hogyha nem a nőt, hanem valamilyen "eszközt" látnak az emberben - de nem kell komolyan venni őket.
Leírják, hogy mit csinálnának ekkora lábakkal pl. nyalogatná stb.
De az is jó, mikor ismerkedésnél az az első, hogy "hű, milyen magas vagy". (Egyébként társkeresőn is kiírtam, hogy hány centi vagyok, nem szeretnék senkinek se kellemetlenséget emiatt)
Volt már abból kellemetlenséged, hogy nem írtad ki?
Egyébként soha nem társkeresőztem, olyannak tűnik, mint egy katalógus. Először kiválasztják képet, aztán az adatokat, végül a leírást. Aztán élőben az összkép meg lehet teljesen más. Elveszik a metakommunikáció, testbeszéd hang, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!