Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
B1-es szinten tényleg nem érdemes ismerkedni (majd "járni") külföldiekkel (külföldön)? Valaki itt azt írta, ha nincs magas szintű kommunikáció, az a párkapcsolat végét jelentheti.
A valós életben egy B1-es szint nagyon korlátozott kommunikációra alkalmas csak. Ha jól sejtem, ez a B1 amúgy is a te becslésed, szóval nem lepődnék meg, ha ez teszteléskor A2 lenne végül.
Én magam nehezen tudok komoly párkapcsolatot elképzelni tartalmas és árnyalt beszélgetések nélkül(C1, de inkább C2), de mindenkinek mások az igényei. Lefeküdni egymással pl. A1-es szint mellett is lehet.
A fél év alatt B1-ről B2-re való fejlesztést is nagy óvatossággal kezelném. Továbbá a mindennapi életben valóban használható nyelvtudást azért C1-re szokta mérni a legtöbb nyelvvizsga, így nem tudom, ez miben segítene.
Amúgy minden azon múlik, hogy milyen vagy külsőre, mik a másik fél szellemi igényei és te mit szeretnél.
A nyelvvizsga A kosár, B nyelvvizsga B kosár....
30/f
Külföldön ragad rád a nyelv és a legtöbbet egy párkapcsolatban tudsz elsajátítani.
Én nulla nyelvtudással mentem ki, és 5 hónap után alapfokúztam (a2), rá négy hónapra középfokúztam (b2) a nyarat végig pihentem majd három hónap alatt felsőfokú. kb másfél évet voltam kint, és a nulláról oda jutottam, hogy felvettek nyelvtanári szakra. Ha kint élsz, és hajlandó vagy dolgozni a nyelvtudásért, hónapok alatt hatalmas eredményeket érhetsz el.
Mivel kint éltem és dolgoztam bébiszitterként, a nyelvsuliban úgy mehettem feljebb, ha levizsgázok. Ha tanulsz és odaszánod magad, ezt bárki eléri. Azóta is nyelvtanár vagyok, a volt párom pedig angol anyanyelvű. Semmi életszerűtlen nincs ebben, sőt.
Most épp olaszt tanulok és elhatároztam, hogy ebből is fogok alapfokút letenni. Kell a sikerélmény és a vizsga rutin, mielőtt majd a középfokúra nekiállok felkészülni. De olaszból valóban a1-a2 között vagyok még csak, mert már újra kezdtem párszor de lusta vagyok. :-)
Mikor a menyasszonyomat megismertem akkor alig beszeltem angolul megis 1 het utan teljesen odavoltunk egymasert.
Meg mindig van sok idegen szo meg kifejezes amit nem tudok de ez ot nem zavarta mikor igent mondott nekem :)
Hamarosan koltozok ki ugyhogy remelem jobban megindul az angolom fejlodese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!