Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt kivédeni, hogy valaki ne csak a szexért jópofizzon velem?
Nyilván valakit megváratni semmit sem ér. Ha csak a szex kell neki, képes lesz 3 hónappal később is nyaggatni emiatt, legfeljebb addig megránt pár nőt még.
Nem tudok olyan lenni, hogy mindenkinek érdekes legyek. Szerintem elég érdekes és sokoldalú lány vagyok ahhoz, hogy ne csak ezt akarják tőlem.
Legutóbb egy tök normális, átlagos sráccal szívtam meg. Előadta, hogy mennyire akar barátnőt, normálisan randizgattunk párszor, kerestük egymást kölcsönösen... Két hónap után lefeküdtünk egymással, utána meg benyögte, hogy ő most nem áll készen kapcsolatra.
Nem tudom, hogy szűrjem az embereket, nem tudom, mi alapján hihetek valakinek... Nem tudom, hogyan legyek érdekes. Pedig nem akaszkodom senkire, nem pitizek senkinek, nem vagyok az eltúlzóan nyájaskodó, sem unalmas. Vele is tökjól elbeszélgettünk, szórakoztunk, nevettünk, órákon át beszéltünk értelmes dolgokról, erre ez a vége.
Hogy a frászba szűrjem ki ezt?
#11 Élő példa. Nincs szex? Te szegény. Mennyivel kedvesebb hazudozni és átverni olyan nőket, akik többet éreznek irántad.
Kívánok neked sok "marokmarcsit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!