Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet azt kivédeni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt kivédeni, hogy valaki ne csak a szexért jópofizzon velem?

Figyelt kérdés

Nyilván valakit megváratni semmit sem ér. Ha csak a szex kell neki, képes lesz 3 hónappal később is nyaggatni emiatt, legfeljebb addig megránt pár nőt még.

Nem tudok olyan lenni, hogy mindenkinek érdekes legyek. Szerintem elég érdekes és sokoldalú lány vagyok ahhoz, hogy ne csak ezt akarják tőlem.

Legutóbb egy tök normális, átlagos sráccal szívtam meg. Előadta, hogy mennyire akar barátnőt, normálisan randizgattunk párszor, kerestük egymást kölcsönösen... Két hónap után lefeküdtünk egymással, utána meg benyögte, hogy ő most nem áll készen kapcsolatra.

Nem tudom, hogy szűrjem az embereket, nem tudom, mi alapján hihetek valakinek... Nem tudom, hogyan legyek érdekes. Pedig nem akaszkodom senkire, nem pitizek senkinek, nem vagyok az eltúlzóan nyájaskodó, sem unalmas. Vele is tökjól elbeszélgettünk, szórakoztunk, nevettünk, órákon át beszéltünk értelmes dolgokról, erre ez a vége.

Hogy a frászba szűrjem ki ezt?

2018. febr. 1. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Talán úgy hogy odafigyelsz? :)
2018. febr. 1. 15:45
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Az érzelmeiből te marha.

Hogy bírjátok összekeverni az érzelemmel teli öleléseket, beszélgetéseket egy tökátlag dumálással?

Ne már, hogy itt tartunk.

2018. febr. 1. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Ezért nem jövök össze soha olyannal, akit nem ismerek legalább 1-2 éve, és nincsenek közös barátaink. :D

Még sose futottam bele ilyesmibe, működik :)

2018. febr. 1. 15:47
 4/16 A kérdező kommentje:

Tudok különbséget tenni dumálgatás és normális, odafigyelős beszélgetések között. Ahogy random "elvagyunk" programok és ténylegesen együtt töltött idő között is.

Ennyire nem vagyok szociális analfabéta, de kösz a feltételezést.

2018. febr. 1. 15:49
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyon tudod. Egy picit is érdekes vagyok a nőnek, lesz szex. Nem vagyok szerelmes, csak bele élem magam és figyelem, mi az ami az adott nőnek kell. Idő kérdése, de lesz szex.
2018. febr. 1. 15:50
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez egy rossz tanács, hogy az érzelmeiből állapítsa meg valaki, hogy kell e a másiknak, mert nagyon sok ember meg tudja és meg is játsza ennek megfelelően azt, amit meg kell, annak érdekében, hogy megkaphassa, amit akar... Undorító
2018. febr. 1. 16:27
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

#6-nak nagyon igaza van.

Férfiak között rengeteg a jó színész. Sőt. A szexért mindenre hajlandóak, bele sem gondolva mit okoznak a másiknak. Mennyire lelki roncs lesz valaki, ha többször így jár.

Én is ebben a cipőben vagyok. Most már ott tartok, hogy gyanakvással indítok minden ismerkedést.

2018. febr. 1. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Ne azzal kezdj, aki magától kezdeményez nálad, hanem akitől te akarsz valamit.
2018. febr. 1. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem elég érdekes és sokoldalú lány vagyok ahhoz, hogy ne csak ezt akarják tőlem."

A srácok ezek szerint nem így gondolják.

2018. febr. 1. 16:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ezen múlt.:)
2018. febr. 1. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!