Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket mennyire zavar, ha egy huszonéves lánynak vannak kisebb ráncai?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmire gondolok, nekem kicsit kevesebb van ugyan, de szerintem 26 éves korom körül ilyesmi leszek. Ha nagyon mosolygok, akkor látszanak a szememnél a kis szarkalábak. Pedig egészségesen élek, sportolok, sok vizet iszom...:/ Rosszak a gének, na.:D

2018. febr. 1. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nevetéskor mindenkinek vannak ráncai,ezek nevetőráncok.
2018. febr. 1. 17:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Rendben, kedves utolsó, akkor oszd meg velem, mit kellett volna másképp csinálnom? :D

A pénz nem keresi meg magát, éjszakáznom muszáj néha.

8 éves korom óta sportolok rendszeresen, lehet, 7 évesen kellett volna kezdenem, igazad van. Sosem használtam alapozót, ritkán sminkelek, rendszeresen ápolom a bőröm. Normálisan táplálkozom, fehér húsokat és sok zöldséget eszem. Az egyetlen, amit nem eszek, az a tejtermék, mert laktózérzékeny vagyok. Gyorskaját 2 éve ettem utoljára. 3 éve csiccsentettem be utoljára, gólya koromban. Azóta újévkor látok esetleg alkoholt, az is egy pohár pezsgő. Dohányozni sosem dohányoztam.

Várom a tanácsaidat, mester.

2018. febr. 1. 17:29
 13/16 A kérdező kommentje:
9-esnek ment, bocsi. :)
2018. febr. 1. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Semmi baj nincs ezzel. Bár én férfi vagyok, de így huszonévesen nekem is vannak ráncaim. Viszont ha meglátok egy szép lányt akkor egyből kisimul az arcom, ugyanis kell a bőr a farkamra.
2018. febr. 1. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Száraz típusú esetleg a bőröd? Az a típus könnyebben ráncosodik, a zsíros/olajos kevésbé, de azon meg több a pattanás meg a sminket is ledobja magáról (ez vagyok én:D).

De amúgy ez semmi, ha nem mondod, fel se tűnik, hogy ráncos, vagy mi :D :D

2018. febr. 1. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Kozmetikai kezelések, rendszeres hámlasztás (kémiai/fizikai), edzés, sok víz, minőségi krémek, kiegyensúlyozott életvitel, szauna.
2018. febr. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!