Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavar, ha egy huszonéves lánynak vannak kisebb ráncai?
Ilyesmire gondolok, nekem kicsit kevesebb van ugyan, de szerintem 26 éves korom körül ilyesmi leszek. Ha nagyon mosolygok, akkor látszanak a szememnél a kis szarkalábak. Pedig egészségesen élek, sportolok, sok vizet iszom...:/ Rosszak a gének, na.:D
Rendben, kedves utolsó, akkor oszd meg velem, mit kellett volna másképp csinálnom? :D
A pénz nem keresi meg magát, éjszakáznom muszáj néha.
8 éves korom óta sportolok rendszeresen, lehet, 7 évesen kellett volna kezdenem, igazad van. Sosem használtam alapozót, ritkán sminkelek, rendszeresen ápolom a bőröm. Normálisan táplálkozom, fehér húsokat és sok zöldséget eszem. Az egyetlen, amit nem eszek, az a tejtermék, mert laktózérzékeny vagyok. Gyorskaját 2 éve ettem utoljára. 3 éve csiccsentettem be utoljára, gólya koromban. Azóta újévkor látok esetleg alkoholt, az is egy pohár pezsgő. Dohányozni sosem dohányoztam.
Várom a tanácsaidat, mester.
Száraz típusú esetleg a bőröd? Az a típus könnyebben ráncosodik, a zsíros/olajos kevésbé, de azon meg több a pattanás meg a sminket is ledobja magáról (ez vagyok én:D).
De amúgy ez semmi, ha nem mondod, fel se tűnik, hogy ráncos, vagy mi :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!