Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"30 éves gyerek. " Volt ilyen benyomásotok a másikról párkereséskor? Mivel érte el ezt?
Nő vagy férfi volt?
Illetve hény éves?
Összejöttél vele? Meddig tartott a kapcsolat?
Mennyi idő után jöttél rá erre?
Fiú 27 éves. Férfinek nem nevezném.
Csak elvolt magának, 100-150 nettó béres munkái voltak, otthon élt, semmit nem adott a rezsibe, de több százezres gépet vett magának. Szerinte eleve nem kell elköltözni otthonról, mert ő oda született, akkor ott is fog maradni. Az anyja akármit mondott, ő ugrott, konkrétan kívülről nézve is anya beszél a 13 éves gyerekhez feelingje volt. Párszor randiztunk, aztán láttam, hogy menthetetlen.
Igen, mindenhez anyuci és a barátok véleménye kellett.
Ha ők valamit elleneztek, akkor az rossz is volt.
Bassz.s, a szexuális életünket végig kiteregette nekik és tőlük kért tanácsot mindenben - ekkor már két éve együtt voltunk, csak a "barátnőm" elkotyogta.
Valahol itt fogalmazódott meg bennem, hogy mit akarok én egy ilyen embertől?
27 éves volt nő.
Azt hitte a világ kb ilyen mese szerint működik.
Ilyet szólt h ő majd kimegy Olasz országba. Ok
Olaszul nem tudd, angolul nem tudd és semmilyen idegen nyelven se. Ottani ismeretsége nincs.
A "foglakozása" közmunkás mind a mai napig.
A szüleinél lakik.
Nem jöttem vele össze csak 2X randiztunk.
Egyébként kb bárkihez hozzámenne aki nem egy közmunkás szintjén él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!