Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen srácok jönnek be a csajoknak?
Olyanok akik megfogják őket valamivel. Az, hogy mivel az nőtől függ.
Van amelyiknek elég egy szempár (hál'Istennek ebből vannak többen), van akinek pedig egy S Mercedes.
Azt, hogy te milyen körökben mozogsz azt csak te tudod, de akárhogy is inkább próbáld az előbbit keresni.
Sok féle. Hiszen sok féle párt is látni.
Kizárólag a gyűlölködő, komplexusos, irigyek nem jönnek be nekik.
2-es azért,mert ilyen férfi nem létezik,csak a képzeletedben,ha meg létezme,akkor már azzal lennél. Ez ehy nyálgép lenne.
Én a kigyúrt idiótákra szavazok,higy az jön be Nekik sajnos.
#2,6 én felpontoztalak (nem is érint engem), de nem értem, hogy azért, mert TE magasra nőttél, miért KELL, hogy Ő is magas legyen, miért SZÜKSÉGES?
Az általad felsorolt "Kedves, figyelmes, törődő, érdeklődő, művelt, empatikus, segítőkész, jószívű" tulajdonságokkal rendelkezhet egy nem magas férgi is, aki még emellé jóképű, sőt, jó testű is lehet.
És nem ritkák az olyan párok sem, ahol a nő magasabb.
Mindenkinek mas az izlese.
Korosztalytol is fugg,h epp mi a menő..tiniknel pl.
A nőknél sem egy féle ferfi jon be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!