Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő, akit hidegen hagy, ha egy férfi a szüleinél lakik?
Szerintem zavar van a fejekben. A "szüleivel él, de megvan a saját élete", szerintem egy bazi nagy ellentmondás már önmagában.
És megkockáztatnám, hogy még úgy is, ha felső szinten önálló lakás van neki, és kívülről a feljáró, külön bejárat, még akkor sincs saját élete.
"fél, hogy felforgatja az életét egy új lakótársa"
Na ilyen van a rokonságunkban. Egyedül lakik kb. 10 éve, most 37 éves. Egy rigolyás p...cs, nő nem marad meg mellette.
214m2-es családi házban (30%-ban tulajdonos vagyok, kifizettem a fennmaradó hitelrészt) a szüleimmel élek úgy érzem nem tiprunk egymás lábára és elférünk 3-an.
A szobám 46m2-es, másnak kisebb a lakása, külön WC és fürdő, külön konyha is lehetne, de kicsit át lett alakítva és jelenleg vendégszobaként van berendezve.
Édesanyám intézi az élelmiszert, fater a fűtést, a számlákat meg én fizetem.
11 évig nem éltem itthon, ráment a fizetésem nagy része olyan albérletre, melybe szinte csak aludni jártam, ráadásul 62m2-en 5-en voltunk. Néha ez a szám felszaporodott akár 12 emberre is, majd szinte állandósultak a vendégek, élettársak és rokonok. Mozdulni sem lehetett és a számlák is az egekbe szöktek...
Bunkó módon javasoltam fizessük arányosan pl. ha ott a barátnője, rokona akkor ő is szálljon be, persze egyöntetűen leszavazták :)
Győrben egy kis lyuk 85 000Ft + rezsi, a csoportos bérlésből meg már egy ideje kinőttem!
Jelenleg 100e-110e körül tudok félretenni ínségesebb időkre. Részemről feleslegesnek tartom ezen pénz elherdálását albérletre, ha magányra vágyok nem megyek a ház másik felébe és megvan oldva.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!