Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha barát zónában vagytok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barát zónában vagytok és 100%, hogy ott maradtok akkor ti?

Figyelt kérdés

Eldobjátok az életetekből a személyt ? Nagyon szeretem mint embert, de több okból sem lehet több a dologból. Az én részemről egyoldalú a dolog ezt már többször is tisztáztuk.

A kollégáimon kívül ő az egyetlen akivel napi szinten beszélek. Várom, hogy írjon stb.

Hosszú távon jobb lenne nekem, ha inkább hagynám az egész ismeretséget ? Előbb-utóbb szerez magának barátot akkor meg gondolom csak még rosszabb lesz viszont most is úgy érzem nem tudnám nem keresni...

Mi lenne a jó döntés ?

2018. jan. 29. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Jah kicsit fusztrált vagyok sorry! :) De amúgy nem volt egyértelmű.
2018. jan. 29. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Miért nem lehet semmi? Ha szenvednék tőle, én elfelejteném valahogy. Sz-rabb lesz látni, ha lesz valakije.
2018. jan. 29. 20:34
 13/13 anonim ***** válasza:

6-os.

Azért az szerintem sarkitás hogy ha szerelmes belé kerülje el és mondjon le róla.

Rény hogy kellnhet a "taktiázás" nem szeretem ezt a szót használni.

ez inkább egy önmérsékelt magabiztos férfira utal aki képes arra hogy ne menjen át pincsikutyába és ne valljon szerelmet amikor még a kanyarban sincsen a lánynál.

Pont ide kell a férfiasság hogy ha belszeresz valakibe akkor nem elnyomod meg leküzdöd meg elmenekülsz a probléma elől hanem felveszed a harcot.

De tudom mire gondolsz még a keményebbek is needy-vé változhatnak ami nagy % ban egyenesen a barátzónába repít.

De azért nem eszik ilyen forrón a kását.

sok kapcsolat alakult már ki needy férfi részéről.

Tény ha amúgy önbizalomhiányos az ember akkor féltékeny lehet és birtokló fojtó túl kedves túl sok és elűzi maga mellől a nőt nem érzi férfinak...

Micsoda ördögi kör ez..

Mégis amikor boldog párokat látok nem ez tükröződik felém hogy ez annyira mission possible lenne.

Kell az önbizalom ami abból épól fel mennyire vagy szociális, kell egy egzisztencia, és kell egy olyan külső-fizikum és stílús amivel elégedett vagy és tetszik neked, na igen meg kell találnod ki vagy valójában, sőt azt is kit keresel magad mellé..

Hátha összejön neki..

Én szurkolok..

2018. jan. 29. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!