Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lendüljek át azon, hogy szégyellem kicsit a szüzességem? 19l
semmi szégyellnivaló nincs benne, és ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Ilyen idősen én is így gondoltam, sokáig feszélyezve éreztem magam emiatt. Ha találsz valakit, aki szeret, nem csak szexelni akar, nem úgy fogja majd fel, hogy ez gáz, hanem örülhet, hogy ő lehet az első.
25/L
Hamar érnek a mai lányok, te kivételes eset vagy! Ezt jó olvasni, hogy van még olyan, akin nem ment végig a fél város. ;)
Ne lendülj semerre, ez nem hinta.. ne szégyeld! Eljön majd a te időd is, nyugi. Még szinte ,,gyerek" vagy. Korodbeli lányokat nézd majd meg 10 év múlva: kiélt pi*ák lesznek majd, akik nem kellenek senkinek, nem hogy barátnőnek.
Én 21 évesen csókolóztam először. Ekkor vesztettem el a szüzességemet is.
30f
Az egész kellemetlen hangulat abból a legendából ered, hogy ennyi idősen már mindenki elveszítette.
A valóság az, hogy nagyon sokan szüzek a te korodban, persze van egy hangos csoport, akik jól látszanak, hirdetik a dolgot, és miattuk hiszi mindenki azt, hogy 16 év felett már ritka a szűz nő. Egyáltalán nincs igy.
Viszont próbálj meg túllépni a határaidon, van egy 30+ éves nő barátom, ő még mindig szűz, mert ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban feszélyezte, és mára gyakorlatilag lehetetlenné vált számára a párkapcsolat
Ebben semmi szégyellni való nincs, semmi furcsa sincs ebben, amúgy én is hasonló cipőben jártam , mikor 18 éves voltan :D De miután megtörtént rájöttem,hogy semmi értelme nem volt ezen stresszelni :D
22/F
nyugi, én 22 vagyok és még sosem csókolóztam.Ez számomra például nagy pozitívum, hogy eddig megőrizted és vársz inkább ,biztos vannak mások is így vele.Nem tudom hogyan ismerkedtél eddig, de vigyázni kell, mert nagyon sokan megjátszák magukat és a szexre mennek
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!