Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törvényszerű hogy a huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű hogy a huszonéves csajok öregnek találják magukhoz a harmincas férfiakat?

Figyelt kérdés

Vagy ez egy új örűlet?

Szóval a fiatal huszonéves srácok bármikor találnak korukbelieket míg a 630 körüliek már 30+-os nők kegyeit kereshetik csak reálisan?

Az is egy illúzió és önkábítás sokak részéről hogy a 40 körüli férfiak milyen sármos macsók és mennyire döglenek utánnuk a huszonévesek

Gondolom elég ritka lehet hogy egy huszonéves leálljon egy 40 körüli öreg bácsival..

Ha így tesznek mégis azok érdek kapcsolatok vagy igazi szerelmek?

Létezhet hogy egy fiatal csajt vont egy 10-20 évvel idősebb férfi Fizikailag is?

2018. jan. 28. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
71%

27 vagyok, párom 33.

Nem érzem "öregnek" :D

2018. jan. 29. 19:03
 62/71 anonim ***** válasza:
72%
Nem törvényszerű egyáltalán. Szerintem a párválasztásban nem a kor, mint szám a fontos, hanem hogy mennyinek nézel ki és mennyi időshöz való viselkedést produkálsz (és ez kiknek tetszik). Nyilván az ilyen trágya társkeresőkön, meg a Tinderen számít a kor, elvégre is szűrhetsz az alapján és sokaknak a 30 soknak tűnik. De más az, ha valakit megismersz és tetszel neki és szóbajön, hogy amúgy x éves vagyok... Aki nagyon nem fér bele, azon észre is veszik a kort. Aki meg belefér... Tudod, ez is olyan, mint a súly. Kin hogyan mutat.
2018. jan. 29. 19:51
 63/71 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy nálunk a szakon pl együtt vagyunk 19 és 30 évesek is. Én 22 vagyok. Nem igazán érzem úgy a különbséget, a 28-30-asok is olyan hülye f...ok, mint mi, ugyanúgy benne vannak a szórakozásban és ugyanúgy szorítunk egymásnak a vizsgán stb... Nagyon nagyon nem érződik. De randiztam már 28 éves férfivel, vele nagyon érződött, hogy benne van ebben a "nagy felnőtt vállalkozó" életben. Nagyon nem volt szimpatikus
2018. jan. 29. 19:55
 64/71 A kérdező kommentje:

Milyen szakra jársz utolsó?

Én is ezt vettem észre fősulin én is nemrég végeztem 29 évesen. Simán elvoltam a 22-21 éves lányokkal és nem mondták rám hogy öreg vagyok. Csaptam is a szelet egy kettőnek de sajnos volt barátjuk helyben. Amúgy is levelezős voltam és mentem vissza ők meg maradtak a környéken..

De együtt mentünk ünnepelni a vizsgákat vagy beszélgetős borozós esteket tartani.

Amúgy életem legszebb évei voltak leszámítva a sulisztesszt a zh-k miatt de utólag ennek is olyan romantikája van úgy összekovácsolóftunk akkor mint egy nagy család.

Szép emlék.

Msc- már lehet nem ilyen mint egy alapszak.

2018. jan. 29. 20:16
 65/71 A kérdező kommentje:
Látom a krónikus dislikoló lepontozóművészek kíméletlenek a nekik nem tetsző véleményekkel szemben.. :O
2018. jan. 29. 20:40
 66/71 anonim ***** válasza:
Ha a harmincas azt jelenti, hogy 30-35, én pedig vagyok 22, akkor köszi, de nem szeretnék a leendő gyerekeimnek apuka helyett egy nagypapát.
2018. jan. 30. 06:08
 67/71 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: gazdaságin vagyok.:) De hallottam már ezt mérnököktől és bölcsészektől is.:)

Nálunk ez alapszakon van, nem hiszem, hogy a mesteren bármi változna. :) És nappalin vagyunk, tehát még az sem para, hogy valaki 30 évesen nappalin tanul, pedig ezen sokan kiakadnak. Nem olyan ritka.

Azt pedig személy szerint nem nevezném nagypapának, ha valaki 40 évesen lesz apa. Tekintve, hogy én sem tervezek 30 előtt anya lenni, mert lelkileg és anyagilag valószínűleg nem állok készen erre. Engem is 40 és 45 évesen vállaltak a szüleim, soha nem éreztem azt, hogy öregek lennének, bejártuk Európát, túráztunk, sportoltunk világ életünkben. :) Mások meg 30 évesen bebábozódnak.

2018. jan. 30. 06:19
 68/71 anonim ***** válasza:
15%
Nekem mostanában halt meg anyukám 51 évesen tök váratlanul, nem volt beteg. Eddig én is azt mondtam, hogy ó, ráérünk még, de ha 40 évesen megszül 11 éves koromban halt volna meg 29 helyett. Mostanában ez mindig eszembe jut, hogy minél később vállal valaki gyereket, annál több évet vesz el a gyerekeitől.
2018. jan. 30. 06:28
 69/71 anonim ***** válasza:
52%
Én 25 vagyok a férjem pedig 42. Soha nem éreztem magam hogy fiatal lennék hozzá.
2018. febr. 18. 17:34
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű, rengeteg huszonéves lánynak van harmincas pasija, igaz, ennek csak a kisebbik része alapul érzelmeken. A döntő többség anyagi érdekből választ harmincas férfit, ezt virágnyelven egzisztenciának becézi, úgy nem olyan csúnya.

A harmincas nők jórésze pedig önnön hülyesége miatt végezte csalódott, depressziós házisárkányként. Ha férfiak nem lennének, és a Jóisten intézné a párkapcsolataikat, olyan istenkáromlás lenne, hogy leszakadna az ég.

30 éves kor után a test pedig tényleg csak öregszik, és lefelé épül. Ez biológiai tény, szembemenni vele annyi mint széllel szemben pisálni. A végeredmény is ugyanaz.

Tudom, tudom, most büntiből jóóóóóóóóól lepontoznak engem is :'( jajj de rossz lesz nekem, sírok :'(((((( prümm prümm prüüüüüüüüüüümmmmmmmmmm...

2018. okt. 28. 02:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!