Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Törvényszerű hogy a huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű hogy a huszonéves csajok öregnek találják magukhoz a harmincas férfiakat?

Figyelt kérdés

Vagy ez egy új örűlet?

Szóval a fiatal huszonéves srácok bármikor találnak korukbelieket míg a 630 körüliek már 30+-os nők kegyeit kereshetik csak reálisan?

Az is egy illúzió és önkábítás sokak részéről hogy a 40 körüli férfiak milyen sármos macsók és mennyire döglenek utánnuk a huszonévesek

Gondolom elég ritka lehet hogy egy huszonéves leálljon egy 40 körüli öreg bácsival..

Ha így tesznek mégis azok érdek kapcsolatok vagy igazi szerelmek?

Létezhet hogy egy fiatal csajt vont egy 10-20 évvel idősebb férfi Fizikailag is?

2018. jan. 28. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
72%
Nem feltétlenül "öreg" egy huszonéves lányhoz egy harmincéves, attól függ, mennyi is pontosan az a huszonéves. Egy 25-26 körüli lány már működhet egy 30-assal, egy 25 alatti még egy 25-26 évessel se nagyon működhet. Nekem mindig korombeli barátom volt (+/- pár év), nem különösebben érdekeltek a 30-asok. A mostani barátom az első harmincas, de már én is 25+ vagyok.
2018. jan. 28. 15:41
 42/71 anonim ***** válasza:
18%
Hát én 44 évesen tudnám cáfolni, hogy mire buknak a 20-30 éves csajok. Tudod, nem a macsóság vonzza őket, hanem, az hogy egy érett férfi tudja mit akar, és jó esetben azt is tudja, hogy a nőnek mi a jó.
2018. jan. 28. 15:52
 43/71 anonim ***** válasza:
31%

Én 23 vagyok, barátom 30. 3 éve ismerkedtünk meg, de én is tartottam a korkülönbségtől az elején.

- ő már befejezte az iskoláit, én még akkor csináltam az első évemet egyetemen és már akkor tudtam, hogy MSc-t is szeretnék. Vajon egy akkori 27 éves menyire bírja, hogy a barátnője még évekig iskolás lesz?

- diákmunkáztam mellette, havi 40 ezer forintom volt, amiből meg kellett élnem egy hónapban, otthonról segítséget nem kaptam. Vajon elég lesz ennyi, hogy mindig tartalmas programokat töltsünk együtt? Szép dolog a parkban való séta, de az év 98%-ban nem csinálhatjuk csak ezt. Ő pedig nem fizethet folyton, nem vagyok k..rva, senki kitartottja.

- elég leszek neki? 27 éves, több tapasztalata van a kapcsolatos terén mint nekem, egy éretlen "pisisnek" fog tartani

- vajon hogy viseli el, hogy mind a kettőnknek más a "problémája"? Meddig viseli el, hogy az anatómia szigorlatra nyávogok, míg ő más, munkahelyi problémákon kattog?

Most már persze jobb (összecsiszolódtunk, utolsó évem suliban egy jól fizető gyakornoki munkával, összeköltözés), de 20 évesen én nem adtam a kapcsolatnak sok jövőt.

Egyébként: mind a 30 éve látszik rajta :) Fekete haja már félig ősz, mosolygáskor finom ráncok vannak a szeme sarkában és a szájánál. 35 körülinek szokták tippelni. Hihetetlenül szexi egy férfi.

2018. jan. 28. 16:30
 44/71 anonim ***** válasza:
73%

30-as nők között is van bőven aki sportol, egészséges agyilag is.

nem értem, mi értelme úgy beállítani, mintha a 30-as nők már ilyen lerobbantak lennének, a férfiak meg letagadhatnak 5-6 évet, és igazi főnyeremény mind. :D egyszerűen ez nem fedi a valóságot. külsőre férfiak egyébként hajlamosabbak elhagyni magukat, mert férfiak külsejével szemben az élet minden szakaszában alacsonyabbak az elvárások. lehet lepontozni az igazságot. ;)

én 23 vagyok, a barátom 26. amikor megismerkedtünk én 18 voltam. 23 évesen 30 éves nem kéne. nem feltétlen a külseje miatt, hanem mert pl lehet már családot akarna, én meg nem. olyan nálam kb 5 évnél idősebb férfiak nekem soha nem tetszettek, soha nem tekintettem rájuk úgy, mint egy férfire. nekem kifejezetten tetszik az, hogy hasonló korú a barátom, és mindent együtt érünk el, közösen dolgozunk a jövőnkön úgy ahogy mindkettőnknek tetszik.

gimnáziumban és egyetemen se ismertem egy olyan osztálytársat/csoporttársat, aki nála idősebb férfivel jött volna össze. a 99% a saját korosztályában, nála 3-4 évvel idősebb vagy fiatalabb férfivel jött össze.

2018. jan. 28. 16:39
 45/71 mikeXxX ***** válasza:
100%
Be**arok egy két válaszon vasárnapi humor gyk 😂 ! 38f
2018. jan. 28. 17:33
 46/71 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem azért találják öregnek magukhoz őket, mert 30 éves kor után a test már tényleg csak öregszik. A növést befejezte, már csak lefelé vezet az út.
2018. jan. 28. 19:26
 47/71 A kérdező kommentje:

aha és egy 26-27 évest ez ennyire mellbe vágja? 3-4 év múlva ő is ennyi lesz nehogy annyit jelentsen már 3-4 év ha egészséges az illető.

Amúgy meg az hogy nem növekszik még nem jelent optimális esetben leépülést..

2018. jan. 28. 19:30
 48/71 anonim ***** válasza:
28%
26 vagyok és nem tudnám magam elképzelni 30 fölöttivel, még 30-al sem. Én sokkal jobban kijövök a korosztályommal, vőlegényem is annyi idős mint én. Idősebb férfiak -legalábbis akiket én ismerek- be vannak tojva és kapkodva keresnek valakit, akivel gyorsan családot alapíthatnak.
2018. jan. 28. 19:41
 49/71 anonim ***** válasza:
85%

"30 éves kor után a test már tényleg csak öregszik"

Azt nem fogjátok fel, hogy a biológiát nem érdekli, hogy mi a 10-es számrendszert használjuk, hogy 24 órából áll egy földi nap, és hogy az 60 percből, 60 másodpercből... ez csak a romcsi filmekben fontos. Veszel egy fürt paradicsomot, az egyik hamar megszottyan, a másik sokkal tovább guszta marad. Az idő relatív.

2018. jan. 28. 19:45
 50/71 anonim ***** válasza:
34%
#49, már meg ne sértődj, de az, hogy a test 30 éves kor után befejezi a növést, és csak öregedni, leépülni fog, ez egy orvosilag igazolt biológiai tény. Pontosan olyan tény, amire hivatkozol.
2018. jan. 28. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!