Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, ha szűz a férfi?
Ha valaki pl.29 évesen is szűz, az a baj, de ha 100 nőt húzott fel az is baj.
Én férfi létemre annak örülnék, ha minél kevesebb kapcsolata lenne a nőnek előttem. Sokszor attól parázok milyen betegségeket hordozhat az a könnyűvérű amelyik rám mozdul. Ezzel is csökkentve annak az esélyét, hogy bárkibe is belemárthatnám a pennám.
Idevágó zeneszám: Belga - Az a baj
Jellemzően azoknak a nőknek probléma, akik a kákán is csomót keresnek, és nekik senki nem elég jó.
"Ja, hogy te ilyen fiúcska vagy. Akkor készülj a szűz 30-as éveidre."
Fizetős nénikről sose hallottál még?
"Azért mert tanítani kell és valószínűleg valami defektje van."
Még szerencse hogy a harmincas szűz vénkisasszonyok és macskásnők mind olyan tökéletesek. Biztosan belülről fakadó erényességük miatt nincs senkijük! A piros kezet pedig kaptad is.
"Kiéled itt a szexuális frusztráltságodat tök alap hogy 10 kapcsoilata volt már a legtöbb nőnek 25-30 éves korára "
Akkor nyilván az is alap, hogy 30 éves korára végigmegy rajta a fél kontinens, mert carpe diem, ugye?
"Az hogy te 29-évesen is szűz voltál gondolo kényszerpálya volt akár a saját lelkibörtönöd kényszerképzeteid által és most ál prűdségeddel és enyhe nőgyüllölettel -ők kiélhették a szexuális vágyikat veled ellentétben és kapcsolataik is voltak- feltetted ezt a kérdést."
Mondd, neked van testvéred? Vagy egyedül vagy ilyen hülye?
Ha 29 évesen nem volt még nővel, annak elsősorban ti vagytok az okai. Hogy miért? Mert a párkapcsolatban mindig a nő választ. Így van? Bizony így. Akkor ti viszitek el a balhét is, ennyi.
Amíg ilyen prosztó legalja stílusban kommunikálsz, ne csodálkozz, hogy gyűlöletet kapsz vissza. Nem, ez nem nőgyülölet, ez csak a saját visszavert tahóságod.
A mínuszt pedig helyből kaptad is, ostoba. Ja, és vegyél be egy Xanaxot, mielőtt elvinne az infarktus.
Üdv!
Azóta volt-e már valakid?
Nézd, majd 35-40 felé, majd elvált nők, gyerekkel majd szóba állnak veled, mert csak kell egy apa ki felneveli a gyereküket.
Én 25 leszek nemsokkára nekem se volt még kapcsolatom. Fura olvasnom, más 16-17 évesen szexel, mondom bakker én szerintem 26-27 évesen se fogok.
Jól teszed, ez már csak ilyen.
Ha nincs pénzed, nem vagy jóképű, akkor bukfenc dolog.
A lakáshoz meg gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!