Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma, ha szűz a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma, ha szűz a férfi?

Figyelt kérdés

Ha valaki pl.29 évesen is szűz, az a baj, de ha 100 nőt húzott fel az is baj.

Én férfi létemre annak örülnék, ha minél kevesebb kapcsolata lenne a nőnek előttem. Sokszor attól parázok milyen betegségeket hordozhat az a könnyűvérű amelyik rám mozdul. Ezzel is csökkentve annak az esélyét, hogy bárkibe is belemárthatnám a pennám.

2018. jan. 28. 11:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Idevágó zeneszám: Belga - Az a baj

Jellemzően azoknak a nőknek probléma, akik a kákán is csomót keresnek, és nekik senki nem elég jó.

"Ja, hogy te ilyen fiúcska vagy. Akkor készülj a szűz 30-as éveidre."

Fizetős nénikről sose hallottál még?

"Azért mert tanítani kell és valószínűleg valami defektje van."

Még szerencse hogy a harmincas szűz vénkisasszonyok és macskásnők mind olyan tökéletesek. Biztosan belülről fakadó erényességük miatt nincs senkijük! A piros kezet pedig kaptad is.

"Kiéled itt a szexuális frusztráltságodat tök alap hogy 10 kapcsoilata volt már a legtöbb nőnek 25-30 éves korára "

Akkor nyilván az is alap, hogy 30 éves korára végigmegy rajta a fél kontinens, mert carpe diem, ugye?

"Az hogy te 29-évesen is szűz voltál gondolo kényszerpálya volt akár a saját lelkibörtönöd kényszerképzeteid által és most ál prűdségeddel és enyhe nőgyüllölettel -ők kiélhették a szexuális vágyikat veled ellentétben és kapcsolataik is voltak- feltetted ezt a kérdést."

Mondd, neked van testvéred? Vagy egyedül vagy ilyen hülye?

Ha 29 évesen nem volt még nővel, annak elsősorban ti vagytok az okai. Hogy miért? Mert a párkapcsolatban mindig a nő választ. Így van? Bizony így. Akkor ti viszitek el a balhét is, ennyi.

Amíg ilyen prosztó legalja stílusban kommunikálsz, ne csodálkozz, hogy gyűlöletet kapsz vissza. Nem, ez nem nőgyülölet, ez csak a saját visszavert tahóságod.

A mínuszt pedig helyből kaptad is, ostoba. Ja, és vegyél be egy Xanaxot, mielőtt elvinne az infarktus.

2019. aug. 14. 21:22
 22/27 A kérdező kommentje:
fúhh ez jó régi kérdés volt. Csodálom, hogy még válaszolnak rá. Már lassan 2 éves. Pénzem jóval több van kapcsolatom viszont még mindig nincs.
2019. aug. 17. 14:12
 23/27 A kérdező kommentje:
Csillagidő 2020 május 23. Nő eddig nem volt. Munkámat elvesztettem.
2020. máj. 23. 14:54
 24/27 anonim ***** válasza:

Üdv!

Azóta volt-e már valakid?

Nézd, majd 35-40 felé, majd elvált nők, gyerekkel majd szóba állnak veled, mert csak kell egy apa ki felneveli a gyereküket.

Én 25 leszek nemsokkára nekem se volt még kapcsolatom. Fura olvasnom, más 16-17 évesen szexel, mondom bakker én szerintem 26-27 évesen se fogok.

2022. ápr. 26. 18:39
 25/27 A kérdező kommentje:
33 vagyok, de nem volt viszont vettem egy újépítésű lakást. Tehát az egzisztenciám gyarapodott csak. Nemtudom elcserélném-e ezt az életvitelt egy nélkülözőbb, boldog-boldogtalan kapcsolatra. Jó ez így. Már a nőkön is keresztül nézek.
2022. máj. 5. 17:04
 26/27 anonim ***** válasza:

Jól teszed, ez már csak ilyen.

Ha nincs pénzed, nem vagy jóképű, akkor bukfenc dolog.

A lakáshoz meg gratula.

2022. máj. 5. 17:48
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magam annyira rosszképűnek. Sokkal fiatalabbnak néznek az átlagnál, mert fiatalos az arcberendezésem. Az a szitu, hogy nem jártam el ismerkedni. Introvertált típus voltam, vagyok. Munka, suli meg a számítógép tette ki az életem javát. Ez utóbbi csak kompenzáció volt. Figyelemelterelés, stresszoldás. A testalkatom a magasságomhoz képest gyengébb volt, mint ma. 180centimhez 70kg voltam. Most 85kg, de nem zsírban. A lényeg, hogy én inkább a nők közeledését vártam.
2022. máj. 6. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!