Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Urak! Nektek inkább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kedves Urak! Nektek inkább az a problémátok, hogy nem találtok olyan nőt, amilyen kell nektek vagy találtok, de azok visszautasítanak?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 18:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ennél egy kicsit bonyolultabb nálam.

Első körben a külső alapján ítélek, kövezzetek meg ha akartak, de egy olyan nő aki nem tetszik nem kelti fel a figyelmem. Ha a külső rostán átment akkor jön a belső. Na ezen nehezebb átjutni, "sajnos" nem tudom elviselni a buta embereket, így lehet akár a világ legszebb nője is ha nem találom meg vele a közös hangot.

Viszont ha megvan ez a nő, akkor többnyire foglalt.

2018. jan. 27. 21:25
 22/29 anonim ***** válasza:
Én megtaláltam szeplőtelen Szűz Máriát, és azóta nem keresek, mert minden férfi legjobb társa, Szűz Mária, a szeplőtelen.
2018. jan. 27. 22:04
 23/29 anonim ***** válasza:
@21 Igen, és ez egy kiváló taktika az egyedül maradáshoz. Tapasztalat.... :D
2018. jan. 27. 22:08
 24/29 anonim ***** válasza:
Találok olyanokat, akik tetszenek, de visszautasítanak többnyire. Pedig nem tartom magam egy rettenetes kinézetű palinak. Persze szépségkirály sem vagyok, de szerintem aránytalanul sok visszautasítást kaptam az évek folyamán.
2018. jan. 27. 22:13
 25/29 anonim ***** válasza:
Inkább ez: "találtok, de azok visszautasítanak".
2018. jan. 27. 23:36
 26/29 anonim ***** válasza:

Lehet utálni, de éb nem találok. Már látják a környezetemben levő nő ismerőseim hogy szeretnék egy hosszú kapcsolatot (évek után érzem ezt) és azóta többen is mondták hogy költözzünk össze meg olyan is van aki kerek perec mondta hogy vegyem el.

Pedig régen milyen rendes meg nyomi voltam. Na akkor lekoptattak.

2018. jan. 28. 00:43
 27/29 anonim ***** válasza:
Külsőre találok olyat, aki kell nekem. Szép az arca, csinos. De általában a gondolkodásukkal nem tudok azonosúlni. Vissza nem utasítanak, mert már nem szoltam próbálkozni, de ha randit kérnék amúgy visszautasítanának.
2018. jan. 28. 07:51
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekünk inkább az a problémánk, hogy semmilyen nőt nem találunk.

Újabban már a rusnya nőknek is toronymagasak lettek az elvárásaik, amióta minden nőre 10 pasas jut, társkeresőkön akár 50 vagy több is.

A férfi nem válogathat...vagy eszi amit kap, vagy prostizhat.

2018. aug. 30. 04:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem találunk semmilyet se, mert mindegyiknek az egekben vannak az igényeik

Hála annak hogy ötször annyi férfi van mint nő, nekünk már semmiféle igényünk nem lehet a nők felé, mert azonnal megkapjuk hogy az túl sok...

A nőknek meg lehet bármennyi, nekik senki se mondja hogy adjanak lejjebb

Hát így aztán a világon semmi értelme a párkeresésnek, inkább a hivatásoshoz megyek, olcsóbb és könnyebb

2019. szept. 18. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!