Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Urak! Nektek inkább az a problémátok, hogy nem találtok olyan nőt, amilyen kell nektek vagy találtok, de azok visszautasítanak?
Betoncsizma:
Én alapvetően nem szoktam pártolni az ilyen nőkről szóló rinyát, de most érzem létjogosultságát. A magam részéről azt tartom igazi, igényes férfinek, aki feltételhez köti az ismerkedést és akinél ezek a feltételek nem merülnek ki a jól szop és a jó a segge kérdéskörében. Mi is ezt csináljuk. Mi is várunk dolgokat, mi is (legalábbis a normálisabbak) csak bizonyos belsővel rendelkező emberekbe szeretünk bele és viseljük őket el. Mi a jó büdös kva anyámért húzza egy szajha a száját azon, ha többnek kell lennie, mint egy szopógépnek? Már bocsánat a nyelvezetért. Az ilyen "hőőőtúlsokatvársz" fogyatékosoknak amúgy is csak akkor nagy a szája, ha eljut a csöpp agyukig, hogy nem hozzák a színvonalat.
Személy szerint élvezem, ha egy pasi nem alél el akármelyik ribitől és nem élvezi magát össze csak attól, amit lát. Akinek meg új az, ha valaki elvárja például, hogy egy kooperatív, megértő társ legyen, akinek a logikai képességei jobbak egy krumpliénál, annak nem sok párkapcsolatban volt része. De nem is sok férfiben.
Nekem főleg az a probléma hogy nem is találok olyat akin látnám hogy passzolna, vagy legalább megközelítőleg... Ha mégis van ilyen akkor vagy kapcsolatban van, vagy bizonytalan....
Nekem fontos a belső, az hogy milyen értékrendje van, fontos hogy milyen a környezete úgy értem rendszerető e például. Fontos az hogy hogyan éli az életét, én szeretek kinti programokat csinálni, nem szeretek folyton bent gubbasztani... Az is fontos hogy ne dohányozzon, ne piáljon, visszafogott, megfontolt legyen...korban hozzám illő, én harminc felett vagyok, ebben a korban ritka az a nő aki szingli....és persze a külső is számít... Na mindegy nem folytatom ebből már látható hogy rengeteg olyan "elvárásom" van ami igencsak leredukálja a lehetőségeket. Ez van, tudom hogy ha valami nagyon nem stimmelne akkor úgy sem működne hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!