Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Urak! Nektek inkább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kedves Urak! Nektek inkább az a problémátok, hogy nem találtok olyan nőt, amilyen kell nektek vagy találtok, de azok visszautasítanak?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 18:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Találok, de azoknak nem kellek.
2018. jan. 27. 18:30
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan probléma.. az a jellemzőbb, hogy nem találok olyat amilyet keresek. A határozott, magabiztos, érett és meglehetősen mély gondolkodású nőt keresem, aki mentálisan kellően erős, és nem veszi sértésnek azt ha őszinte vagyok vele.
2018. jan. 27. 18:31
 13/29 anonim ***** válasza:
72%

Betoncsizma:

Én alapvetően nem szoktam pártolni az ilyen nőkről szóló rinyát, de most érzem létjogosultságát. A magam részéről azt tartom igazi, igényes férfinek, aki feltételhez köti az ismerkedést és akinél ezek a feltételek nem merülnek ki a jól szop és a jó a segge kérdéskörében. Mi is ezt csináljuk. Mi is várunk dolgokat, mi is (legalábbis a normálisabbak) csak bizonyos belsővel rendelkező emberekbe szeretünk bele és viseljük őket el. Mi a jó büdös kva anyámért húzza egy szajha a száját azon, ha többnek kell lennie, mint egy szopógépnek? Már bocsánat a nyelvezetért. Az ilyen "hőőőtúlsokatvársz" fogyatékosoknak amúgy is csak akkor nagy a szája, ha eljut a csöpp agyukig, hogy nem hozzák a színvonalat.

Személy szerint élvezem, ha egy pasi nem alél el akármelyik ribitől és nem élvezi magát össze csak attól, amit lát. Akinek meg új az, ha valaki elvárja például, hogy egy kooperatív, megértő társ legyen, akinek a logikai képességei jobbak egy krumpliénál, annak nem sok párkapcsolatban volt része. De nem is sok férfiben.

2018. jan. 27. 18:34
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem keresek.
2018. jan. 27. 18:36
 15/29 anonim ***** válasza:
Folyamat sorrendje miatt az első is probléma, de igazából a második is akkora. Baromi nehezen találok normális lányt aki külsőre bejön, jellemre kedves, barátságos, azonos értékrendű és az érdeklődési körők is fedik egymást. Aztán jönnek az évek alatti beidegződött elvárások, hogy például ne olyan legyen aki ezzel is azzal is lefeküdt már stb. Néha belebotlok ilyenbe, de elutasít, mert én nem jövök be neki, van valakilye vagy valami más miatt.
2018. jan. 27. 18:50
 16/29 anonim ***** válasza:
*valakije
2018. jan. 27. 18:53
 17/29 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Én az utóbbi 10 évben egyet találtam, aki minden (számomra fontos) szempontból ideális lett volna, de ő visszautasított.
2018. jan. 27. 19:06
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem főleg az a probléma hogy nem is találok olyat akin látnám hogy passzolna, vagy legalább megközelítőleg... Ha mégis van ilyen akkor vagy kapcsolatban van, vagy bizonytalan....

Nekem fontos a belső, az hogy milyen értékrendje van, fontos hogy milyen a környezete úgy értem rendszerető e például. Fontos az hogy hogyan éli az életét, én szeretek kinti programokat csinálni, nem szeretek folyton bent gubbasztani... Az is fontos hogy ne dohányozzon, ne piáljon, visszafogott, megfontolt legyen...korban hozzám illő, én harminc felett vagyok, ebben a korban ritka az a nő aki szingli....és persze a külső is számít... Na mindegy nem folytatom ebből már látható hogy rengeteg olyan "elvárásom" van ami igencsak leredukálja a lehetőségeket. Ez van, tudom hogy ha valami nagyon nem stimmelne akkor úgy sem működne hosszútávon.

2018. jan. 27. 19:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Találok, de visszautasítanak
2018. jan. 27. 20:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy milyen lányt szeretnék, csak visszautasítanak. :/
2018. jan. 27. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!