Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak nagy részénél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagy részénél a kedvesség figyelmesség rendesség mennyire megjátszott viselkedés annak érdekében hogy a nőt megszerezzék főleg szexuálisan?

Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek, de nagyon sokszor igen. Most olyan emberrel is dolgom van, akinek már annyira szexhiánya van, hogy még ebből a rendes, kedves szerepből is folyton kiesik, és nem érti, hogy miért nem talál magának egy alávalót:-)
2018. jan. 27. 21:04
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

#11, az megvan ugye, hogyha egy férfinak annyira szexhiánya van, fogja magát, és elmegy fizetős nénihez?

Ha szexről van szó, nem érzelmekről, a férfi arrafelé fog menni, amerre a legkevesebb az ellenállás. Hogy ez egy mattrészeg csaj a discoban, vagy egy hivatásos...egyre megy.

2018. jan. 27. 21:09
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ez egy jó szűrő annak aki biztosra akar menni. Sajnos kevesen élnek vele, aztán jön a siránkozás..."

Ilyet (hogy direkt húzzák-halasztják a szexet) csak ostoba rongyok csinálnak.

2018. jan. 27. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy fiatalember, aki bevalotta rég volt nővel és nagyon kivan már...segítsek már rajta. Neki lenne, aki erre ajánlkozik, de ő nem tud mindenkivel szexelni. Ez is beetetős szöveg a részéről?
2018. jan. 27. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írok, és én nem az a fajta vagyok, aki megjátssza magát (egyáltalán nem tudok színészkedni). Alapból segítőkész, békés jellem vagyok, azokkal is, akik szexuálisan nem vonzanak. Tudom jól, hogy vannak olyan pasik, akik csak teszik az agyukat, de én eredendően vagyok olyan, amilyen.
2018. jan. 27. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
A legelszomorítóbb, hogy a nőket csak a szex érdekli, így mi férfiak nagyon elhagoltakká válunk érzelmileg. Nem tudom hovátüntek a romantikus nők, mert a paráznák népessége felett eljárt a megbecsülés.
2018. jan. 27. 23:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Sokszor igen, de ez nem azt jelenti, hogy semelyik férfi sem őszintén kedves.
2018. febr. 7. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt a viselkedést Jófiú szindrómának (angolul Nice Guy Syndrome) hívják.
2018. febr. 7. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Egy részüknél van megjátszás, a többség viszont, főleg a visszahúzódó introvertált férfiak természete valóban ilyen.

Szerencsére a bulikirály menőmanók teljesen őszintén bunkók.

"Ma olvastam éppen, higy sok az életképtelen férfi, nem férfiak, nem akarnak elköteleződni, nem tudnak férfiként viselkedni. "

Hadd találjam ki...valami férfigyűlölő kérdésnél, ahol az összes száraz pinájú vénlány kórusban zengi, mekkora szemetek a férfiak.

"Ezt egy férfi mondta. Igazat adok neki. "

Az egy troll volt. Ha meg igazat is adsz neki, nó komment.

Aki moslék közé kerül, megeszik a disznók.

"Nem a nőkben van a hiba úgy gondolom és úgy látom."

Nos, akkor rosszul gondolod. A párkapcsolatokban MINDIG a nő választ. A férfi udvarol, a nő pedig eldöntheti, hogy fogadja-e. Így van? Bizony így. Nos, akkor ő viszi el a balhét is.

Erről ennyit, ide egy pontot kérek.

"Most olyan emberrel is dolgom van, akinek már annyira szexhiánya van, hogy még ebből a rendes, kedves szerepből is folyton kiesik, és nem érti, hogy miért nem talál magának egy alávalót:-)"

Ha egy pasi annyira dugni akar, nem fog fölösleges köröket futni, elmegy egy prostihoz és letudja.

Az "alávaló" szónak pedig teljesen más az értelmezése.

2018. aug. 30. 05:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne megjátszott? El se tudod képzelni, hogy valaki gyárilag ilyen?

Például a normális értékrendű, intelligens, rendes férfiak, akiket a friendzónába száműztök, miközben az agresszív domináns tahóval jöttök össze.

#1 baromságot írtál. Kaptad is rá a mínuszt.

#4 ha valaki olyan nagyon dugni akar, felmegy rosszlányokra és vesz magának csajt.

#10 valóban nagy problémák vannak, pláne hogy sok idiótaságot is leírnak itt. Mireföl állít bárki olyat, hogy itt olyan sok az életképtelen férfi? Csak mert nem akar elköteleződni? Nem akar mindenki önként a nyakába csomózni egy ólomgolyót, pláne hogy manapság a kapcsolatok jórésze merő kínlódás,és semmi szeretet nincs benne. Akkor a férfiként viselkedés? Ez mégis mit takar? Legyen nagyhangú, pöffeszkedő, beképzelt felfújt hólyag, és mindent ököljog alapján intézzen? Ilyen valóban nem sok van, manapság csak a legalja szutyok prolik ilyenek.

És igenis bennetek van a hiba, ha ugyanis nem lennének elszállva az elvárásaitok, feleennyi színjátszó kamus férfi nem volna, ha az igazmondást pártolnátok, senki nem kényszerülne rá arra hogy hazudozzon nektek. Te is kaptad a mínuszt.

#11 és miért van szexhiánya vajon? Még véletlenül sem miattatok ugye...

És ahogy írták, az "alávaló" így ebben a mondatban teljesen értelmetlen.

2019. szept. 18. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!