Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FONTOS! Szerintetek ez normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Szerintetek ez normális viselkedés a barátom részéről?

Figyelt kérdés

Ő 26 éves, én 24 vagyok. 2 éve vagyunk együtt, de úgy gondolom, hogy mivel

én jobban szeretem Őt, mint amennyire Ő engem, így ezzel vissza él és

"magasan ül" azon a bizonyos lovon. Szóval könnyelmű nagyon. Ha konfliktus van, vita, nem áll ki

mellettem, ahelyett, hogy megbeszélnénk a dolgokat, nem is keres,

olyanért haragszik rám, amiért nincs is oka.. Nem áll ki értem és azt várja, hogy én

keressem..

Nem olyan figyelmes mint a kapcsolatunk elején. Valamint nagyon anya-apa

centrikus.. amit Ők mondanak neki az szent és sérthetetlen...

Vagy például, ha a nyaralást hozom témába.. neki mindig hozzá kell

kötnie, hogy Ő kiket hívna még el. Nehezen tudtam vele megértetni, hogy

én kettesbe akarok Vele menni.

Ami zavar, az az, hogy sok mindenkire sokkal több figyelmet szentel, mint

rám..

Lányok/Fiúk! Szerintetek mit kéne tennem, hogy komolyabban vegyen a párom?

Milyen trükköt/praktikát vessek be, hogy észrevegye, elveszíthet a felelőtlensége miatt?

Talán már nem vagyok vonzó és érdekes számára??

2013. febr. 15. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért vagy együtt vele :P
2013. febr. 15. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

2 évet elpazaroltál egy olyan fiú mellett aki nem becsül meg és nincs oda érted?

Neked kell lépned, ez így nem mehet tovább.

Legyen annyi női büszkeséged, hogy otthagyod. Ha látszólag nem szeret úgy mint te őt és ki is mutatja, nincs értelme ezen filózni.

Ezer férfi állna sorba, hogy szerethessen téged és kényeztessen, te pedig rá pazarlod az idődet..

Tapasztalatból beszélek!

20/L

2013. febr. 15. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, de a 2-esnek igazat adok!
2013. febr. 15. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy sajnos ezzel melléfogtál.

Az elején biztos bele voltál zúgva és nem láttál tisztán.

És ez mostanra lett világos.

Nem hinném h ez sokkal jobb lenne, mert már sokszor említetted ezt neki beszéltél vele erről de mintha sz@rná le h te mit gondolsz.

Nem tudom de egyet értek az 1-essel, hogy "minek vagy vele"

2013. febr. 15. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért vagy olyannal,aki nem szeret?Hagyd a praktikákat a francba,nem jók azok semmire,az egyetlen megoldás az egyenes beszéd.Ha meg nem figyel rád,akkor sajnos mellé fogtál vele,keress mást,amég fiatal vagy.Ne egy ilyen ember mellett pazarold el az éveidet.
2013. febr. 15. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Még mindig vele vagy?? Szerintem ennek a srácnak nem számít semmi mert tudja, hogy valszeg odáig vagy érte...Jól játszik a csávó de szerintem egy hülye!
2013. febr. 16. 06:46
 7/7 anonim ***** válasza:

tapintatlan bunkó,fogalma sincs a párkapcsolati etikáról.

Az én Barátnőm is ilyen.

Mi külön költöztünk,igaz nem messze egymástól,és csak azt csináljuk együtt,ami jó.Nekem is nagyon "fáj",hogy ilyen a Párom,de egyetlen megoldás,ha beletörődöm,és inkább a saját,nekem jól eső dolgokkal fogalkozom.

Magyarul tudomásul kell venni,hogy nem mindenki olyan nagyon figyelmes,és érzékeny.

Még amúgy leírnám,hogy érdekes,de amióta én is kicsit magammal foglalkozom,egyre kellemesebb minden,a kapcsolatunk is,illetve többször észrevettem,hogy Ő nyomulgat inkább felém.

42N/44F

2013. febr. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!