Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra milyen mentális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Számotokra milyen mentális betegségek NEM jelentenek kizáró okot párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Adok egy kis ihletet:

[link]

2018. jan. 27. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A dohányzást, nikotinfüggőséget kihagytam, na az egy undorító dolog. Sokkal rosszabb, mint a skizofrénia...
2018. jan. 27. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Ami nem kizáró ok az a burn out, átmeneti depresszió(pl a szülés utáni), fóbiák se vészesek annyira. Idegösszeomlás(általában azért ez se gyakori, ha meg egyszer előfordul azon azért túl lehet lenni), ptsd.

A többi meg olyan, hogy vagy nem tudom mit takar vagy kizáró ok

2018. jan. 27. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nyilván kizáró, ha valaki annyira rottyon van, hogy nem nagyon tud magával mit kezdeni, tehát totál belecsúszott az irrealitásba. Ha ez nem áll fent, akkor bizony nem beteg, hanem problémája van, amit meg lehet oldani. Innentől pedig nálam ízlés dolga lenne, hoogy bejön e az illető vagy sem. De komoly kapcsolatban nyilván szeretném, ha kezelné a problémáját, ebben pedig támogatnám. Nekem is vannak pszichés gondjaim, jó ideig voltak pánik tüneteim, mostanában depresszív a hangulatom, de teszek a problémáim ellen. 22/f
2018. jan. 27. 20:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Anorexia, autizmus, csökkent vágy, erotománia, exorexia, fetisizmus, hiperaktivitás, katatónia, munkamánia, stresszorexia, tápl. zavarok, vaginizmus, anhedónia, Asperger-szindróma, Burnout-szindróma, idegösszeomlás, kényszerbetegség, PTSD, szociopátia, szülés utáni depi,
2018. jan. 27. 23:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Depresszió, szorongás, kényszerbetegség. A többi mind kizáró.
2018. jan. 28. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálam az agyhalál, a magas fokú ostobaság, és a függőségek kizáró ok. A többi csak attól függ hogy súlyos vagy enyhe. De azoktól azért félek akik gyógyszert kell szedjenek. AZ számomra már olyan, hogy sose tudom hogy kell velük viselkedni, mert van az ami logikus lenne, meg van az ami a gyógyszer hatására lesz, és ez bezavarja az emberismeretemet.
2019. nov. 14. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!