Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejelöltem facén egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem facén egy lányt, visszaigazolta, ráírtam, többek közt azt van e barátja. Írta hogy nincs, kérdeztem van e kedve ismerkednie velem, válasz:hát, nem tudom. Én:oké, nincs, értem. Válasz:nuku Mi volt a gond?

Figyelt kérdés
Amúgy fennt vagyok netes társkeresőkön kb 8 éve, semmi eredmény, igaza van a nőgyűlölő gyk-soknak?
2018. jan. 26. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom = Ismerkedne is meg nem is...Nem tudja mit akar.
2018. jan. 26. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ötszázból ötszáz nő visszautasít, akkor csak veled lehet a baj. Például az, hogy ötszáz nőre ráírsz "szia, van kedved ismerkedni?" szöveggel

Erre a szövegre nagyon kevesen kapnak pozitív választ. Hogy miért? Csak gondolj bele, hogy nekem, mint nőnek mi játszódik le a fejében.

Ismerkedni akar. Nem tud rólam semmit, mert nem nyilvános az adatlapom csak a profilképemet látja. Tehát külsőre megy, bárkire ráír aki tetszik neki. Ez az egyetlen dolog amit tudok róla, mert mást ami nekem szempont, ne írt le magáról. Hol lakik? Hány éves? Mit keres a kapcsolatunkban? Mik a tervei hosszabb távon az életével? Hobbik? Szakma? Még a stílusát, intelligenciaszintjét se tudom leszűrni, mert ebben a szövegben nulla eredetiség van. Nagyon nagy az esélye hogy nem fog bejönni, mert ha hasonló lenne a felfogásunk a párkapcsolatokról, akkor nem így, nem ezzel a szöveggel nyitott volna. Most pazaroljak el néhány napot arra, hogy beszélgetünk, és a végén megmondom neki hogy bocs, nem? inkább lerázom csuklóból.

2018. jan. 26. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mostani párommal ismerkedtem meg igy.

Ő jelölt be,én pedig ráirtam,hogy honnan ismerjük egymást.Igy kezdtünk el beszélgetni,de sokáig fel se jött,hogy kinek van e párja...

Szerintem rosszul kezdted,egyszerűen csak el kellett volna kezdeni beszèlgetni vele...ismerkedni.

2018. jan. 26. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Talán mert nőként a "Van kedved ismerkedni?" címűnél kevés lehangolóbb kezdőszöveget tudok elképzelni?

Ha beszélgetni akarsz, akkor indíts beszélgetést valamivel, ne kérdezd meg, hogy "Van-e a kedved ismerkedni?". Mert így egészen biztosan nincs.

2018. jan. 26. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!