Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire sablonosan szinte az összes nőnek fontos a testmagasság?
Nem. Voltak már magasabb barátnőim. Ezt csak te vetíted ki. Eleve ne a Tinderes marhaságokra hivatkozz, hanem a valódi életben is egészséges módon ismerkedj nőkkel.
Látni fogsz alacsony férfiakat is párkapcsolatban.
Rá fogsz ébredni, hogy a nők nem egy sablonos és elérhetetlen, elutasító lények.
De ehhez rájuk is figyelned kell, nem csak magadra. Sőt, igazából ez a legfontosabb.
Férfiak: A nő tudjon főzni, de dolgozzon, mert én nem veszek neki egy kávét se első randin, legyen vékony, de legyen s-gge meg melle, meg szép arca, de természetes legyen, ne sminkeljen, de ne legyen igénytelen, meg legyen okos, de nálam ne okosabb, mert az belegázol az egómba. Szűz legyen, de közben szexistennő is. Legyen magabiztos, az csak addig terjedjen, míg biztos a szexualitásában és szeret velem flörtölni, a szarságaimért ne szóljon már meg és nehogy kiálljon magáért.
Nők: Én a magasabb pasikat szeretem.
Férfiak: MIAFFFFF?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!