Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha próbálkozom, de nem jön össze semmi?
Van az a szemlélet, hogy az a legjobb, ha mindkét félnek nagyon bejön a másik, ekkor lesz igazi a kapcsolat, stb.
De mit tehet az, aki a saját érzéseit már háttérbe is szorítja (tehát az is elég lenne, ha a lány részéről lenne valami), ennek megfelelően rengeteg lánynál próbálkozik - de az ő részükről semmiféle viszonzás nincs? Van, hogy sokáig próbálkozom, van hogy hamarabb feladom / visszautasítanak, szóval nem az van, hogy mindenkire jut x idő, és utána lépek tovább.
Nem tűnik logikusnak, hogy csak annál próbálkozzak, aki bejön, hisz azoknál is próbálkozom, csak így kicsit nagyobb kört érek el, hátha alapon - szerintem később is kialakulhat minden, ha megvan egy alap szimpátia. Próbálkozom persze tovább, de ez elég reménytelen, időnként elmegy mindentől a kedvem. Érdekes, mert persze barátnak jó vagyok az esetek többségében, de másra már nem - így szerintem abban sincs semmi, hogy "megérzik" ezt a dolgot. Hisz akkor nem is akarnának velem beszélni.
Hobbi, tanulás is megvan, tehát nem pl. új hobbit szeretnék találni. Egyre inkább úgy érzem, el fogok késni. A környezetemben rengeteg embernek ilyenkor már 2-3 éve tartó komoly kapcsolata van, összeköltözés határán, stb. Egyre több ilyen lesz, vagyis kevesebb a potenciális jelölt. Ráadásul sorban állnak itt a kérdések arról, hogy munkahelyen nem kéne összejönni senkivel. Most itt az egyetem (többek szerint a legjobb időszak - részletkérdés, hogy ekkor se tudom, hol lehetne ismerkedni?), de később még ez se lesz.
Tanács, észrevétel, bármi egyéb? Köszi előre is.
19f
Lehet hogy megmutatják a barátnőjüknek a profilképedet amin nem jó a hajad, erre azoknak lebiggyed a szája, és mondja még a csaj hozzá rólad hogy nem dolgozik, tanuló.
Ehelyett elmondhatnák hogy dolgozik, tagja ennek a diákszervezetnek, zenekarnak, vagy sportcsapatnak és mosolyoghatnál nekik a képen a jó séróddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!