Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha próbálkozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha próbálkozom, de nem jön össze semmi?

Figyelt kérdés

Van az a szemlélet, hogy az a legjobb, ha mindkét félnek nagyon bejön a másik, ekkor lesz igazi a kapcsolat, stb.

De mit tehet az, aki a saját érzéseit már háttérbe is szorítja (tehát az is elég lenne, ha a lány részéről lenne valami), ennek megfelelően rengeteg lánynál próbálkozik - de az ő részükről semmiféle viszonzás nincs? Van, hogy sokáig próbálkozom, van hogy hamarabb feladom / visszautasítanak, szóval nem az van, hogy mindenkire jut x idő, és utána lépek tovább.

Nem tűnik logikusnak, hogy csak annál próbálkozzak, aki bejön, hisz azoknál is próbálkozom, csak így kicsit nagyobb kört érek el, hátha alapon - szerintem később is kialakulhat minden, ha megvan egy alap szimpátia. Próbálkozom persze tovább, de ez elég reménytelen, időnként elmegy mindentől a kedvem. Érdekes, mert persze barátnak jó vagyok az esetek többségében, de másra már nem - így szerintem abban sincs semmi, hogy "megérzik" ezt a dolgot. Hisz akkor nem is akarnának velem beszélni.

Hobbi, tanulás is megvan, tehát nem pl. új hobbit szeretnék találni. Egyre inkább úgy érzem, el fogok késni. A környezetemben rengeteg embernek ilyenkor már 2-3 éve tartó komoly kapcsolata van, összeköltözés határán, stb. Egyre több ilyen lesz, vagyis kevesebb a potenciális jelölt. Ráadásul sorban állnak itt a kérdések arról, hogy munkahelyen nem kéne összejönni senkivel. Most itt az egyetem (többek szerint a legjobb időszak - részletkérdés, hogy ekkor se tudom, hol lehetne ismerkedni?), de később még ez se lesz.

Tanács, észrevétel, bármi egyéb? Köszi előre is.

19f

2018. jan. 24. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy megmutatják a barátnőjüknek a profilképedet amin nem jó a hajad, erre azoknak lebiggyed a szája, és mondja még a csaj hozzá rólad hogy nem dolgozik, tanuló.

Ehelyett elmondhatnák hogy dolgozik, tagja ennek a diákszervezetnek, zenekarnak, vagy sportcsapatnak és mosolyoghatnál nekik a képen a jó séróddal.

2018. jan. 30. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen mérnöktípus vagy miért nem vállalsz matek korrepetálást heti pár alkalommal?
2018. jan. 30. 01:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Meg mi az hogy nem viszonozzák nem közelednek, amikor fogdosnak? Hogy tudnának ennél is egyértelműbben közeledni, a farkadat kéne fogdosniuk hogy megértsd? Ha fogdosnak akkor kb. csak annyit kellett volna mondani hogy "feküdjünk le, gyere át ma este", nem? Azt írtad hogy próbálkozol, de ha jól értem annyira mégsem próbálkozol, nem hívod át a csajt aki fogdos, vagy viszonzod ugyanúgy a közeledését, meg ha azon múlik egy barátnő hogy félsz egy-két pofontól, akkor miért nem mész le egy bokszedzésre? Ha se jóképű nem vagy, se népszerűbb nem vagy az átlag csajnál, se valami mellékállásod nincs, hanem izmos vagy akkor pont hogy ilyeneket szeretik a csajok egy éjszakásra most épp így állsz körülbelül, de ezeken viszonylag gyorsan lehet változtatni, nem?
2018. jan. 30. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!