Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha próbálkozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha próbálkozom, de nem jön össze semmi?

Figyelt kérdés

Van az a szemlélet, hogy az a legjobb, ha mindkét félnek nagyon bejön a másik, ekkor lesz igazi a kapcsolat, stb.

De mit tehet az, aki a saját érzéseit már háttérbe is szorítja (tehát az is elég lenne, ha a lány részéről lenne valami), ennek megfelelően rengeteg lánynál próbálkozik - de az ő részükről semmiféle viszonzás nincs? Van, hogy sokáig próbálkozom, van hogy hamarabb feladom / visszautasítanak, szóval nem az van, hogy mindenkire jut x idő, és utána lépek tovább.

Nem tűnik logikusnak, hogy csak annál próbálkozzak, aki bejön, hisz azoknál is próbálkozom, csak így kicsit nagyobb kört érek el, hátha alapon - szerintem később is kialakulhat minden, ha megvan egy alap szimpátia. Próbálkozom persze tovább, de ez elég reménytelen, időnként elmegy mindentől a kedvem. Érdekes, mert persze barátnak jó vagyok az esetek többségében, de másra már nem - így szerintem abban sincs semmi, hogy "megérzik" ezt a dolgot. Hisz akkor nem is akarnának velem beszélni.

Hobbi, tanulás is megvan, tehát nem pl. új hobbit szeretnék találni. Egyre inkább úgy érzem, el fogok késni. A környezetemben rengeteg embernek ilyenkor már 2-3 éve tartó komoly kapcsolata van, összeköltözés határán, stb. Egyre több ilyen lesz, vagyis kevesebb a potenciális jelölt. Ráadásul sorban állnak itt a kérdések arról, hogy munkahelyen nem kéne összejönni senkivel. Most itt az egyetem (többek szerint a legjobb időszak - részletkérdés, hogy ekkor se tudom, hol lehetne ismerkedni?), de később még ez se lesz.

Tanács, észrevétel, bármi egyéb? Köszi előre is.

19f

2018. jan. 24. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyvalamit szúrtam ki. Azt írod, olyan lányoknál is próbálkozol, akikhez nem vonzódsz. És hogy nincs viszonzás. Na de... ha már te sem érzel irántuk vonzalmat, akkor mégis mi a bút viszonoznának????
2018. jan. 24. 23:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Oké, oké, nem lett a legmegfelelőbb a mondatszerkesztés :D javítva, bár gondolom azért érthető: *"rengeteg lánynál próbálkozik - de az ő részükről nincs semmiféle vonzódás, közeledés, nemhogy szerelem?"
2018. jan. 24. 23:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Tavaly körülbelül hány alkalommal voltál gyúrni minimum egy órát?
2018. jan. 29. 21:42
 4/13 A kérdező kommentje:

:)

Egyetem közben (szeptembertől) heti 3, előtte heti 3-5, remélem jó így is, és nem kell darabszámot mondjak (régóta csinálom már). A testemre több lány is azt mondta, hogy eléggé bejön nekik (na nem így kimondva nyilván, de ezt lehet érezni a pillantásokból, reakciókból, ahogy néznek rá, fogdossák ha alkalmuk van rá, stb). Igen, ennek ellenére áll fenn a szitu.

2018. jan. 29. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Ok akkor a gyúrás úgy tűnik rendben, még talán sok is.

Akikkel kondiba jársz nem jönnek el veled csajozni, vagy nem vagy velük annyira jóba h elmenjetek egyetemi rendezvényekre, ahol a csajok látják h vannak haverjaid a kondiból? Foci- vagy más csapatsportolni, valami zenekarba, egyetemi szervezetbe nem állsz be, hogy menőbb legyél lássák h sok haverod van? Lányismerőseid véleményét meg szoktad kérdezni az öltözködésedről? Csinálod amit mondanak? A frizurád átlag feletti szokott lenni? Van pár ékszered, vagy valami átlagnál drágább holmid? A tanulmányaid jól mennek? Messze laksz a csajozóhelytől? Ezek jutottak épp eszembe. :)

2018. jan. 29. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Dolgozol?
2018. jan. 29. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha fogdosnak akkor megfogod cserébe te is a mellüket seggüket? :)
2018. jan. 29. 23:50
 8/13 A kérdező kommentje:

Kondiban annyira nincsenek haverok, ha van is, bőven nem vagyunk olyan szinten hogy egymással rendezvényekre stb. járjunk. Egyetemi társak többségének van már tartós kapcsolata, akinek meg nincs, az kb. olyan helyzetben van, mint én - akar, de nem tud.

Ruha, ékszer, ilyesmi: talán írtam (lehet, hogy nem), hogy ezekre annyira nem fektetek nagy hangsúlyt - a ruháim igényesek, divatosak, de nem ekörül forognak a gondolataim. Régebben hordtam órát (mármint "rendes", mechanikus órát), de nem illett hozzám, úgyhogy inkább hagytam. Hajam nem kiemelkedő (rövid, barna), de azért elijesztenie senkit nem kéne gondolom..

Tanulmányokat írtam, igen, jól (vagy ahogy írtad a gyúrásra, túl jól) mennek. Mérnöki pálya, úgyhogy szerintem sínen vagyok.

Csajozóhely? Alapjába véve úgy érzem, a szórakozóhelyen való ismerkedés nem az én pályám, nincsenek meg hozzá a kvalitásaim (bőv. lent). Egyébként nincs messze a belváros, de nem hiszem, hogy az éjszakában olyan lányokkal lehetne ismerkedni, akik hasonlóan gondolkodnak.

Nem, tanulok még. Miért fontos amúgy?

Hehe, jó vicc, jönne is 1-2 pofon, azt hiszem :) A testemmel nincs bajuk, ebből kifolyólag gondoltam, hogy akkor a képem nem tetszik nekik - vagy nem tudom, mi lehet az, ami miatt ennyire taszítom őket.

2018. jan. 30. 00:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Facebook profilképnek van egy csomó fényképed amelyeken baromi jól nézel ki izmosan jó cuccban mosolyogva a jó séróddal és megkérdezted a lányokat melyik a legjobb?

Akkor szerintem beszélgess az arcokkal a kondiban, meg az "akar de nem tud" arcokkal, hogy menjetek együtt oda csajokhoz, menjetek erre-arra egyetemi rendezvényre, szervezetbe, sportra. Kérdezd meg a valamelyik kiemelkedően jó hajú arcot az egyetemen hogy ki a fodrásza. Esetleg valami diákmunkát nézz, hát mert a csajok máshogy néznek rád talán ha 0 Ft-ot kereső izmos srác vagy vagy ha állással rendelkező izmos srác, meg diákmunkán is megismerheted az új szerelmed.

2018. jan. 30. 00:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy állása vagy mellékállása ha van a pasijuknak az jobban tetszik a csajoknak esetleg. Meg ha népszerű vagy, sok haverod van innen-onnan. Meg ha jóképű vagy, gyanítom, hogy a hajad nem jó és emiatt a profilképed sem.
2018. jan. 30. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!