Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezne az a nő akit elvennétek feleségül?
Mivel elváltam és a büdös életben nem nősülök meg többé az biztos, ezért tőlem akármilyen is lehet. :D
De, ha fizet 100 millió eurót, akkor elveszem egy hétre. :D 38/F
12: Ha hozzám jött a barna haj, akkor én amellett hoztam fel belső tulajdonságokat is. Általában ( sőt, eddig kivétel nélkül ) barna hajú lányok tetszettek. Erről nem tehetek:D Ők jönnek be a legjobban. Így igyekszem belőlük válogatni barátnő jelöltet. Nagyon sok barna hajú lány van egyébként, tehát ez nem valami lehetetlen akármi. :)
A belső nálam kb. ugyan annyira fontos, mint a külső. Külső megfog belső megtart alapon. Lehet jobban ki kellett volna fejtenem vagy nem bírtak tovább olvasni 2 sornál, de nem értem miért kell egy ilyen kérdésnél lepontozni az embert. Majd én is lepontozom a többieket, mert nekem nem ugyan az az esetem, mint neki:D Tudhattam volna, hogy hiba egy ilyen kérdésre válaszolni, de hát még mindig naiv vagyok. :)
14: Okés, ez esetben bocsi, csak én is írtam barna hajat. :) A lepontozás viszont nem Rád értettem, hanem aki elkövette.
És így van ahogy mondod, csak a külső nem elég.
( kizáró okot azonban ha jól emlékszem nem mondtam: ilyen pl. a dohányzás )
14-es:
Az nagyon fontos, hogy istenien szopjon, megmentheti a házasságot, mert teljesen lefárasztja mind két felet, utána pedig nem lesz energiájuk veszekedni. :D
Na, itt a hiba! Mért kéne bárkit is elvenni feleségül?
Ez nekem magas. Nem a sötét középkorban élünk! Hello!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!