Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik haverom érdekes dolgot mondott a nőkről. Szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés

Azt mondta, a nők mindig egy kellemes csalódás kapcsán esnek szerelembe. Ez azt jelenti, hogy kezdetben rossz benyomást kell rájuk gyakorolni, ridegnek, bunkónak, unszimpatikusnak tűnni, aztán ezt a negatív benyomást kell bennük folyamatosan, apránként lerombolni és átfordítani pozitívba.

Pl. egy zord külsejű, börtöntöltelék kinézetű férfitől kezdetben idegenkednek, de ha mondjuk kiderül róla, hogy egy alapítványt vagy állatmenhelyet működtet, az már elindít bennük valamit. Kíváncsiak lesznek a pasira, birizgálni kezdi a fantáziájukat, akárhányszor meglátják.

Ha kezdetben már kapásból egy jó benyomással indítasz, akkor az jó eséllyel barátzóna. Nyitott könyvként tűnsz fel a nő előtt, és ők azt szeretik, ha nekik maguknak kell felcsapni azt a könyvet.

Érdekes elmélet, és szerintem nem hülyeség. Ha megnézzük, milyen érdekes alakokkal látni nőket pl. az utcán, akkor eléggé helytálló lehet. A nőknél az lehet a lényeg, hogy csak ők tudják a párjukról, hogy milyen szerethető, de a külvilágnak erről sejtése se legyen, sőt, az ellenkezőjére gondoljanak, asszociáljanak.

Mit gondoltok erről? Én érdeklődve hallgattam, de olyan magabiztosan mondta, hogy nem tudtam kételkedni benne. Mint aki a nők szakértője, komolyan mondom. (Amúgy sose volt gondja velük, ért a nyelvükön.)

Szerintetek igaza lehet?

2018. jan. 22. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Eleve nem tudom komolyan venni az olyan "bölcsességeket", melyek így indulnak: "A nők mindig...", vagy "A férfiak mindig...". Minden "közhiedelemmel" ellentétben, nem minden nő egyforma, ahogy minden férfi sem egyforma.
2018. jan. 22. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
#11: A nők szíve minden percben ver. Néha a kezük is. Muhaha :3
2018. jan. 22. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Attól leszel jó, hogy ha azt látja rajtad a nő, hogy nem vagy "needy". Ezt tapasztalatból mondom.

Ültünk egy kocsmában egy társasággal, szemben velem egy nagyon jó csaj. Én nyomkodtam a telefont, mutattam is a havernak, hogy szerveztem le a holnapi randit egy csajjal. Ez a csaj aki szemben ült velem járt ki cigizni, egy másik haverom kiment vele 2-3x de látszott, hogy a csaj nem akar semmit tőle. Aztán közben párszor összemosolyodtunk, de először be is szóltam neki valamit, persze nem paraszt módon, mikor már a sokadik cigihez készült, figyeld! nem azt mondtam, hogy kikisérhetlek, hanem hogy kimegyek én is kicsit a levegőre. Aztán kavartunk nagyon működött a kémia.

Majd mit ad Isten, néhány hete elmondtam neki, hogy össze akarok jönni vele, mert én Őt akarom a barátnőmnek. Azt mondta, hogy nem akarja. Később megmondta, hogy azzal hogy én ezt megmondtam elvesztettem a vonzalmamat, már nem voltam neki izgalmas...

Valamilyen szinten igaza van a haverodnak. Igazából talán a legfontosabb, hogy azt lássa a lány rajtad, hogy te nagyon jól érzed magad egyedül is, mint ahogy írtam én az elején.

Van nekem is egy haverom vagy 40 nője volt, azt mondta, hogy lökd el magadtól a nőt, ne legyél mindig elérhető számára. Lássa, hogy nem kell ő neked. Viszont ne lökd el magadtól teljesen. És gondolom az sem véletlen, hogy nekem mikor nagyon ment a csajozás, akkor sosem egy valakivel ismerkedtem, teljesen más a pszichológiája, ha rágörcsölsz valakire, mint ha van B és C opció is.

Egyszer randiztam, majd kavartam egy 10/10 es csajjal, szexig nem jutottunk, mert megint needy lettem. Na szóval őt nem tudtam, hogy hívjam el randira... Nem tudtam feltenni a kérdést. Majd egyszer randiztam egy másik csajjal aki szintén jó volt de csak kb 10/8 na mondom ha Ő igent mondott, akkor megkérdezem ezt a nagyon jó csajt is, és csak ilyen lazán egyszerűen írtam neki, hogy holnap találkozhatnánk, mondta hogy oké

Bocsi ha kicsit hosszú lett, van sok sztorim, de a lényeg hogy semmiképpen se azt lássák rajtad, hogy minden áron őt akarod. Az csak a filmekben működik.

2018. jan. 23. 02:04
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
#13-as teljesen korrekt dolgokat írt, hiába lesz lepontozva. Nálam is mindig működött a módszer. Most már a lányok futnak a srácok után és a srácoknak kell az elérhetetlent játszani. Megfordult a világ.
2018. jan. 23. 02:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem az elérhetetlent kell játszani. A kisujjamat sem mozdítom pl olyan után, aki taktikai céllal alig érdeklődik irántam, talánozik meg sokkal később ír vissza mindig. Kínlódjon a halál ilyennel.

A 13-asnak viszont igaza van. Nem szabad needynek" lenni és növesszetek magatok alá tököt, magatok köré meg egy nő nélkül is teljes életet.

Nem az a vonzó, aki elérhetetlen. Az a vonzó, aki nem ugrik szinte a legkisebb "füttyszavadra". Olyan ez is, mint az orgazmus. Elég kellemetlen és nevetséges, ha valaki az első farokvégigsimításra elsül. De azért egy 2 órás menet után ha nem megy el, az embernek elege lesz és abbahagyja a munkát, vagy megkérdezi, hogy ugyan mi a fenét csináljon még, mert ilyen nincs, hogy ennyire eredménytelen az egész.

2018. jan. 23. 02:18
 16/18 anonim ***** válasza:
#12: Ha jobban belegondolsz, ugyanez elmondható a férfiakról is...muhaha.
2018. jan. 23. 09:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Van benne valami, de azért én nem fogalmaznék ennyire sarkítottan. Aki elsőre bunkó, azzal nem sokan állnak szóba szívesen. Viszont ha nem konkrétan bunkó, csak nem mutat meg magából mindent, az jól sülhet el - a párom pl nem volt SOHA bunkó senkivel, de nem is nagyon kedveskedett másoknak, nem hirdette a dolgait. Aztán mikor többet kezdtünk beszélgetni, és kicsit kezdtem megismerni, akkor rájöttem, hogy valójában a legkedvesebb ember akivel valaha találkoztam, nagy könyvmoly, stb, igen hamar beleszerettem.

Van abban is valami, hogy pozitív, ha csak én tudom a páromról, hogy amúgy egy bújós plüssmackó, de én ezt inkább mulatságosnak találom, inkább szórakoztat, nem úgy fogalmaznék, hogy "ez a lényeg".

DEEEEEEEEEE:

- nem lehet azt mondani, hogy a nők mindig így esnek szerelembe

- mint írtam, nem hiszem, hogy jó ötlet eltúlozni és egyenesen bunkónak lenni

- nem feltétlenül barátzóna, ha egyből jó benyomást keltesz

- ez szerintem inkább a spontán ismerkedésnél működik, ha van lehetőséged kötetlenül, hosszabb ideig ismerkedni, és fokozatosan megnyílni neki. Mi a párommal baráti társaságban ismerkedtünk meg, alapjáraton kedveltem, és töltöttünk együtt elég időt, hogy működjön. Egy semmiből jött első randin nem hiszem, hogy működött volna a dolog, hiszen miért akartam volna újra találkozni egy visszafogott, távolságtartó emberrel...

- ha valaki megpróbálja ezt megjátszani, az nagyon gáz

Szóval elég sok a buktató, viszont mondjuk úgy, megfelelő embereknél, megfelelő helyzetben, megfelelően tálalva elég jól működhet.

Maradjunk annyiban, hogy ez még mindig a legértelmesebb elmélkedés a csajozásról, amit ezen az oldalon olvastam, értsd: ez az első, amire azt mondom, hogy lehet benne valami. :D

N

2018. jan. 23. 12:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Összefoglalva:

"Nem a nunikáért, hanem mert vannak ilyen közvetlen figurák. Meg az is vonzó, mikor valaki nem dob egy hátast tőled és tolja be a nyelvét elsőre a popikádba, hanem csak akkor, mikor van rá normális alapja. Elég kellemetlen és nevetséges, ha valaki az első farokvégigsimításra elsül. "

2018. jan. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!