Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen hogy ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Van egy nő, aki úgymond tetszik ott sajnos, mindig ő jut eszembe, ha nem is vagyok ott. Vele kéne valahogy összejönnöm. Sokkal magasabb pozícióban van, mint én, mindig úgy találkozunk, hogy jön-megy valamerre, gondolom, dolga van, vagy pedig dolgozik a gépénél. Nem tudom, egyáltalán mivel szólítsam meg, és utána mit mondjak. Nem akarom zavarni sem. Van pasija.
#10: De mintha a kérdező szerelmet emlegetne és nem azt, hogy pénzért megfarkalná.
2018. jan. 22. 13:27
12/20 anonim válasza:
Hat, én nem mondom, hogy a munkahelyi kapcsolat nem lehet tartós, de így, hogy pasija van és jóval magasabb pozícióban is van, nem "tennék rád", de te tudod...
2018. jan. 22. 13:32
13/20 Gábor19... válasza:
Valamiért le szólítod a munkával kapcsolatosan. Dícsérd meg ha csinosan öltözik. Mosolyogj te is rá...stb.. Ha mosolyog rád, néz téged akkor lehet esélyed.
Bár az nem szép dolog ha foglalt nőre hajt valaki. De könnyen elképzelhető hogy nem stabil az a kapcsolata a párjával. Szakítás elött állnak.
2018. jan. 22. 17:47
14/20 anonim válasza:
Üzenetre még nem gondoltál, vagy azt személytelennek tartod? Lehet ő is felfigyelt rád,csak a munkahelyen nehezen jön össze az ismerkedés pl. elfoglaltságából eredően, vagy a többiek állandó társasága miatt.
(azt írod van pasija, remélem nem családos és gyermekei sincsenek...ilyen esetben ez kicsit kockázatos, mérlegeld hogy megéri-e, bár tudom a szívnek nehéz nemet mondani...)
2018. jan. 22. 18:40
15/20 anonim válasza:
Ha van pasija, akkor max. köszönj neki, Kezit csókolommal, vagy Jó napot KÍVÁNOKkal, ne csak Jó napot-ot mondj, az olyan nyegle köszönés, bár ez dívik leginkább, vagy ha tegezed, akkor mondd, hogy Szervusz, de jó rád nézni, nagyon csinos vagy! de elég, ha csak köszönsz neki mindig, amikor találkozol vele, aztán esetleg otthagyja a pasiját - kérdés, szerelmes-e bele, boldog-e vele, ki tudja?
2018. jan. 23. 10:34
16/20 anonim válasza:
Folyt.: mármint nem azért hagyja ott a pasiját, mert te köszöngetsz neki, hanem úgy alakulnak a dolgai, ki kell várni. Ha van értelmes időtöltésed, kirándulás, színház, olvasás, akkor ilyesmit szóba hozhatsz, ajánlhatsz neki programot, menjen el (a pasijával persze) ide vagy oda.Hogy egyáltalán felfigyeljen rád.
2018. jan. 23. 10:36
17/20 anonim válasza:
Nem tudod mivel szólítsd le. Magyarul még hozzá sem szóltál, de szerelmes vagy belé?
2018. febr. 4. 15:56
18/20 A kérdező kommentje:
Sokszor beszéltünk, egyszer beszélgettünk, de ezek véletlenek voltak.
2018. febr. 4. 16:05
19/20 anonim válasza:
most sokszor vagy egyszer?
mindegy :D csak van valamilyen munkahelyi téma ami összeköt titeket. kérdezd arról. Ne légy tolakodó, inkább többször beszélgess vele decsak röviden.
2018. febr. 4. 16:13
20/20 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor beszéltünk szakmai dolgokról pár szót, a beszélgetés tovább tartott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!