Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülyén venné ki magát, ha mostantól gyakrabban bukkanék fel egy fiú munkahelyén?
Tetszik egy srác, viszont eddig nem sokra jutottam vele. Nem tudom eldönteni, hogy bejövök neki, vagy nem szereti a társaságom. Ahányszor találkoztunk, mindig mosolygova beszélgettünk (én amúgy is mindig olyan mosolygós vagyok), de ennyi. Semmi jelét nem láttam, hogy mondjuk keresné a társaságom vagy valami. Arra gondoltam, hogy bevállalósabb leszek, és többször látogatnám meg a munkahelyén. Természetesen nem hozzá mennék, hanem valaki máshoz, akivel legjobb barátnők vagyunk, és aki történetesen a munkatársa. Továbbá nem mennék minden nap, sőt minden héten sem, csak picit gyakrabban, mint eddig.
Azonban elgondolkoztam azon, hogy a pasi simán kinevetne, hogy ennyire fel akarom hívni magamra a figyelmet. Valami tipp esetleg, hogy hogy cselekedjek, hogy megtudjam, hogy tetszek neki vagy sem?
1: Köszönöm a tippeket! Igazából én csak attól félek, hogy nevetségessé válok a szemében ezzel a feltűnösködéssel. Utoljára csütörtökön voltam náluk, és épp dolgozott. Beértem, mosolyogva köszöntem, visszaköszönt, és egyszerre kérdeztük meg egyik a másiktól, hogy mit csinálsz? De ennyi volt. Mondjuk nem a legjobb pillanatban kaptam el, mert épp egy ügyfél volt nála. Miután távozott az illető, közbejött másvalami, és úgy vettem észre, ameddig ott álldogáltam a barátnőmre várva, mintha picit feszélyezetté vált volna a közelemben.
Barátnője tudtommal nincs, de jobb rákérdezni óvatosan, mint koppani egy hatalmasat a végén.
Még jöhetnek válaszok. Szívesen várom mások véleményét is!
A barátnődhöz mész, szóval nem feltűnő. A barátnőd nem tudja, hogy van-e valakije?
Egyebként amit az első írt az nagyon jó ötlet. :)
Hát, egyelőre nincs senki. Ilyen szinten egyelőre vegetálok xD
Köszi, hogy érdeklődtél annyi idő után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!