Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek negyvenéves nőként?
Munkahelyen, tanfolyamon, edzőteremben, sportpályán, koncerten, színházban, teljesítménytúrán, énekkarban, szülői értekezleten, társkereső oldalon, GYK-n. Így hirtelen...
2018. jan. 10. 22:40
Bárhol, ahol férfiak is tartózkodnak.
2018. jan. 10. 23:25
Én valamilyen felnőttképzéses alapfokú nyelvtanfolyamot javasolnék. Vagy valamilyen kézműves szakkört. Persze attól is függ, hogy a kérdező hol lakik.
2018. jan. 10. 23:38
2018. jan. 10. 23:50
tinder, okcupid, elittárs
2018. jan. 10. 23:59
Szinte bárhol. Igazából csak azt kell tudnod, hogy mit akarsz. Ha csak szexet, akkor válassz a sok privátból párat. Egy hónapra valót biztos kaptál. Ha első, vagy második férjre, gyerekeidnek apára vágysz, akkor nem lesz ennyire egyszerű. Számtalan béka közül kell kiválasztanod a királyfit, még azelőtt, hogy megcsókolnád. És főleg azelőtt, mielőtt annyi rossz "élményed" lesz, hogy inkább lemondasz a társról, és azt mondod, hogy minden férfi rossz.
2018. jan. 11. 00:28
ennél a kommentnél a privát üzenet fülre kattintva
2018. jan. 11. 08:01
A gyakori nem társkereső, én mégis azt mondom,hogy nem helyezném utolsónak a sorrendbe ha ismerkedni szeretnék.
Anonim, addig, ameddig annak akarjátok.Akik itt vannak talán nem görcsölnek rá totálisan a társkeresésre, ezért nem tűnik erőltetett menetnek.
Semmi veszítenivalód nincs ha válaszolsz pár privire, én a helyedben máris megtenném.
Ki sem kell mozdulnod hozzá.
Viszont ahogy írták is: bármi egyéb helyen lehetőséged van ismerkedésre ha kellően nyitott vagy.
Ennyi idősen inkább ismerősökön, barátokon, munkatársakon keresztül ismerkedj, talán könnyebb így.
2018. jan. 11. 08:47
"Ennyi idősen inkább ismerősökön, barátokon, munkatársakon keresztül ismerkedj, talán könnyebb így."
Ennyi idősen, illetve egy másik rokonom sokkal idősebben, minden gond nélkül ismerkedik Tinderen, 2 év alatt 2 hosszabb kapcsolatom van onnan, kettő pedig interneten kívüli ismerkedésből. 45F
2018. jan. 11. 10:37
10-es vagyok.Irtam,h bárhol lehet ismerkedni,én csak javasoltam az ismerettségi kör segítségével.A férfiak bátrabbak,kezdeményezőbbek.40 évesen már mindenkinek van egy múltja,általában gyerekei,volt kapcsolata.Ha valakit ismerünk arról többmindent tudunk.Ismeretlenről azt amit elmond.Kinek milyen módon sikerült az ismerkedés azt javasolja ez érthető.De én sem kizárólagos lehetőséget javasoltam.
2018. jan. 11. 13:15
Kapcsolódó kérdések: