Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg létezik az a jelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik az a jelenség, hogy a nők örömöt lelnek abban, hogy a jelenlegi társadalmi, gazdasági helyzetben a 20 és 30 év közötti férfiaknak párkeresési nehézségei vannak?

Figyelt kérdés

Ez valamilyen kisebbségi komplexusból ered?

Mondjuk a munkahelyen a főnök rápirít és itt revansot vesz ártatlan embereken?

2018. jan. 21. 17:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Nem hinném h van ilyen jelenség, én sosem láttam ilyet.

29 F

2018. jan. 21. 18:14
 12/24 anonim ***** válasza:
16%

Férfi vagyok. A volt munkahelyemen, 25 éves voltam, amikor az egy szobában dolgozó három, már férjezett, vagy már eljegyzett, nálam 5 évvel idősebb kolléganő, egyszer csak hirtelen témát váltott és arról kezdtek beszélni, ki szokott egy kádban fürödni élete párjával...

Mind tisztában voltak vele, hogy társkeresési nehézségeim vannak, a mai napig elgondolkodom, milyen emberek közé keveredtem ott.

Sajnos vannak, nők, akik ki is használják, vagy legalább megpróbálják a jóval fiatalabb fenti korosztályt, főleg munkahelyen.

Tisztelet a sok kivételeknek! Viszont a főnököknek ezt a pár esetet megfelelően szankcionálnia kellene. Eleve a szexualitást, amennyiben nem szakmai téma (pl. pszichológusoknál, orvosoknál, stb.), tiltani kellene a munkahelyeken. Eleve a magánéletet szét kellene választani a munka világától. De hogy történjen ez meg, ha sok helyen egymás partnereit veszik fel a cég HR-esein keresztül?

2018. jan. 21. 18:15
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

18:15 Te kis kommunista .. :D

Téged kéne korlátozni az ilyen aberrált elképzelésidért..

Így is elég kocka már ez a világ az ilyen ötletek nélkül is..

2018. jan. 21. 18:22
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán van rá lehetőségem, egyrészt, mert a saját életemmel vagyok elfoglalva és a jövőmet építem, mint minden valamire való huszonéves, másrészt meg nem is látok sok sikertelen férfit.

Itt megy csak a cirkusz, de itt is csak felhúzni tudom magam mostanában azon, hogy mennyire rohadt buta és lusta emberek vannak, minthogy szórakoztató legyen.

2018. jan. 21. 18:28
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
Igazából pont nem szoktam foglalkozni a 20 30 èves fèrfiak társkeresèsi gondjaival, sőt ha tudok tanácsot is adok ès biztatom őket. Nekem mièrt lenne jó ha nekik rossz?
2018. jan. 21. 18:37
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Inkább bosszant a rinya, mintsem hogy örömet okozzon.
2018. jan. 21. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem tapasztalom, hogy a 20-30 éves férfiaknak társkeresési gondjaik lennének. Persze van pár életképtelen rinyagép, akik szerint nekik alanyi jogon jár bármelyik pun_ci amit megkívánnak, de ez csak egy elenyésző, jelentéktelen réteg.
2018. jan. 21. 19:36
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

Könyörgöm, neeee...

Már magad se tudod, min szenvedj éppen.

2018. jan. 21. 19:42
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
A nők is tudnak gonoszak lenni, szóval igen, örömük lehet benne.
2018. jan. 21. 20:27
 20/24 anonim ***** válasza:

# 13.: Jobboldali vagyok. De mivel bántottalak meg, azzal, hogy munkahelyen a munkával kellene foglalkozni és nem a nemi szerveinkkel? Mást nem írtam, csak ez lehet.

Igen, volt olyan 28 éves nő, akinek úgy lett meg a PhD-ja, hogy frissen odakerült 25 éves egyedülálló férfiakat használt ki, meg aki még jött.. Ő "örömét" lelte ebben.

Mai férje (akkori barátja), Budapesten tanulva erről egy kukkot nem tudott... Csak gratulálni tudok annak a Professzornak, akinél ilyen hallgatók maradnak bent, a szorgalmasakat pedig mindenféle zaklatással kikészítik.

2018. jan. 21. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!