Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen hol/hogyan ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen hol/hogyan ismerkedtek az emberek?

Figyelt kérdés
Egy irodában dolgozom ahol kizárólag férfiak vannak (IT szektor), munkaidőt és alvást leszámítva alig jut idő más teendőkre, nem hogy ismerkedni. De elgondolkodtam, hogy mondjuk régen valaki kőműves, ács, stb volt és ott is kizárólag férfiak vették körül.Nem ritkán 12 órákat dolgoztak, hétvégén ment a maszek. Hogyan lett ezeknek az embereknek felesége? Hol és hogyan ismerkedtek? (30/F)

2018. jan. 21. 06:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igazán régen a szülők eldöntötték helyetted 😃
2018. jan. 21. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen régre gondolsz? A 60-as évkben a beat korszakban klubbokban, koncerteken, aztán a 70-es években robbant a diszkó láz, akkor ott, és a fiatalok nem otthon a számítógép mellett, hanem kimentek a parkokba, terekre "bandázni".

És persze munkahelyen, bárhol.

2018. jan. 21. 09:52
 13/16 anonim ***** válasza:

A vasarnap mindenhol szabadnap volt, neked nem az? Ahogy masok is irtak, szureti bal, bucsu, ilyen bal, olyan bal, majalis, uj kenyer unnepi mulatsag... Munkanapon dolgoztak, unnepnapon unmepeltek.

Ha neked az eleted csak a munkabol all akkor tenyleg hogyan akarsz baratnot? Nem rosszindulatbol kerdezem, hanem ez egy logikus kerdes. Gyerekeid is majd megkapjak a legujabb kutyut az informatikus aputol, de soha nem lehet veled focizni?

Amugy ez a hetvegen ment a maszek tipikus csaladgyilkos eletmod volt. Nem erre kene berendezkedni.

2018. jan. 21. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Régen simán lehetett az utcán is, mert nem féltek az emberek egymástól, hogy elrabol-kirabol, vagy drogot akar eladni, stb. Kellemes mosolygos votl a sétálgatás, kirakatnézegetés.

OK és Bp-en a Vörösmarty tér mellett laktam 30m re, vasárnap délben lementem, és Váci utcában a max 16 telefonszám volt amit begyűjtöttem egyszer, az hogy utána hánnyal tudtam randizni és hány jött be, az egy dolog, de nem ez votl a kérdés.

Volt egy egyszerű, de kultúrált megszólítási dumám, ami mindíg bejött. Tény hogy el is küldtek párszor a francba, de alapjaiban ez a módszer működött.

Ma ez szinte lehetetlen, hogy miért ?

Mert mindenki fél, megijed egy két kedves szót hallva, miért is ? Mert tele van a média (ami ugye a életvitelminta sok tininek) ilyen szarokkal, mint, ÉjjNappBp, Gyanú árnyékában, Veled is megtörténhet, stb stb. Megmutatják, hogyan kell egymáshoz viszonyulni és kicsinálni a másikat, beszólogatni-kostólgatni.

Hát persze hogy ha valakit megszólítanál az utcán, csak mert tetszk és szimpatikus elhajt a francba, vagy elszalad, vagy feljelent :-)

2018. jan. 22. 05:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem annyira régre gondoltam, amikor a szülők választottak helyetted. A "rég" inkább 70es-80as évek, amikor még nem volt internet meg kütyüvilág. Félreértés ne essék, nem vagyok munkamániás, hétvégéim nekem is szabadok. Csak írtam, hogy régen még ez sem volt túl jellemző, mégis mindenkinek felesége és családja volt, legalábbis csak elvétve akadt olyan akinek nem. Másrészt a legtöbb nő "nem akar hétvégi barátnő lenni", hiába a hétvége szabad. Tinderen 2 év alatt 3 matchem volt és egyik sem írt vissza. Disco-ból kissé kiöregedtem és sosem volt az én műfajom ilyen helyekre járni. Nem nagyon tudom hol/hogyan ismerhetném meg a párom, ezért kérdeztem, hogy régen hogyan csinálták. Köszönök minden eddig érkező választ.
2018. jan. 23. 06:51
 16/16 anonim ***** válasza:
A 8as válasz írójának akartam îrni...olyan jól leírta,mintha én írtam volna. Erre kiderült a saját válaszom. Kiegészìtem.32éves egyedülálló pasi vagyok.Sokszor keveredek 20-25éves otthon alvós tgk/kamion sofőrök közé. Mi azért napi 13-15 órát is dolgozunk. Én ha 7órát tudok aludni minden boldogságom,de van olyan fiatal kolléga aki 3-4 lányt fűz felváltva. Hazamegy kipucolkódik:).egyik este egyikkel másik este másikkal harmadik este haverokkal programot szervez...program vége sokszor az ágy alszik 3-4 órát és fittebb mint én. Ezek a srácok otthon laknak anyuci főz mos rájuk.Szabadok (a házi munkától) és tele vannak pénzzel autó a seggük alatt. Összefoglalva az ismerkedésre idő kell az 100%. Pénz se árt de ezzel páran vitáznak majd. De ami legfontosabb,fiatalos vehemencia.Fiatal szervezet többet bír főleg ha hajtja a tesztoszteron.
2018. márc. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!