Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hozzám hasonló emberek, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám hasonló emberek, ti hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos számomra a belső. Az, hogy megfogjon az illető, tudjam tisztelni, meg tudjon nevettetni, tudjak vele érdemi beszélgetéseket folytatni. Előbb emberileg szeretem meg az embereket, és csak utána jön hozzá a vonzalom. Egyébként ha ránézek valakire, és tetszik, akkor megállapítom, hogy igen, jól néz ki, és ennyi. Nem akadok fent ezen, nem kezdek álmodozni róla. Éppen ezért eddig egy kapcsolatomból sem lett semmi. Mindig csak úgy lettem szerelmes, hogy egy fiú barátomba szerettem bele. Erre most nincs esély, és elég régen is történt. A lényeg, hogy van még így valaki? Akinek több időbe telik, hogy kialakuljon valami? Nagyon ki tud ábrándítani, ha az első randi után a srác már egyből arról beszél, hogy melyik nap legyen majd az évfordulónk. Beindul a menekülési ösztönöm tőle ha valaki meg akar fojtani. Ti hogyan ismerkedtek, hogy jöttetek össze a párotokkal?

2014. nov. 8. 19:17
1 2
 1/14 CptTomato ***** válasza:

Nem nagyon tudok tanácsot adni a felvetett problémáddal kapcsolatban....

de legyen fontos a külső mert egy hosszú távú kapcsolatban igenis kell szexelni és ahhoz meg fontos a külső mert szószerint ugyan a belsőjével szexelsz de átvitten nem.

2014. nov. 8. 19:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván a külső is fontos. Ha nem vonzódom hozzá, akkor megette a fene a kapcsolatot. Ezért merül fel bennem, hogy mások hogy csinálják.
2014. nov. 8. 19:21
 3/14 CptTomato ***** válasza:

Ismerkednek...de nem úgy mint itt hogy "priviben megirja hogy szia hogy vagy hogy nézel ki járunk".....

Elmentek randira... ami szintén rossz szó ebben a közegben, találkozol emberekkel és megismered őket és ha minden klappol tovább lépsz, vagy ő.

2014. nov. 8. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát egy dolgot tudok neked erre mondani, az ilyen tipikus érzelgős női stílussal nagyon nehéz bárkit is fogni, szóval ha tényleg jót akarsz magadnak, akkor vagy változtatsz, vagy pedig vársz a csodára, ami nem biztos, hogy el fog érni.

Javaslok egy könyvet neked: Barbara Keesling - Jó kislányok, rossz kislányok

Sok sikert neked, remélem tudtam segíteni

18/L

2014. nov. 8. 19:23
 5/14 Kurtz Bickle ***** válasza:
Én ilyen vagyok, csak férfiben. Bár sajnos én képes vagyok a külső alapján többet érezni valaki iránt sima szimpátiánál, viszont ez is úgy épül fel, hogy figyelem az illetőt és megpróbálom összerakni a viselkedéséből meg kis gesztusaiból, hogy vajon milyen is lehet... És akkor ezt a vélt bensőjéről alkotott képet összevetem a külsejével (ami tetszik) és erre épülnek fel az érzelmek. Abban mindenesetre egyetértünk, hogy a szerelem alapja az igazi, mély baráti viszony. :-)
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzottan rágörcsölsz, előre tervezel igen előre, igen te! Mintha egy listával indítanál, hogy mik a fontos tényezők tulajdonságok amik meglegyenek a másikban, és az agyadban pipálgatod őket.

Lazábbra kéne venned, nem azzal foglalkozni első sorban , hogy első alkalmakkor miket tervez a másik vagy éppen te. Foglalkozz a jelennel.

7/14 A kérdező kommentje:
Igen, ebben is igazatok van. Valóban, ez csak egy lista, de önmagában már annyi is elég lenne, ha nőnek érezhetném magam mellette, és érezném, hogy ő a férfi. Elég határozott vagyok, és ki tudok állni magamért ha kell, a körülöttem lévő fiúk pedig mind ilyen kérdezd meg te ezt vagy azt típusúak, ha mondjuk utána kell járni valaminek egy könyvtárban, színházban, bárhol. Jó, mondjuk alapvetően kevés fiú van körülöttem, és a legtöbb fiatalabb.
2014. nov. 8. 19:27
 8/14 TheHologram ***** válasza:
Most vonatkoztassunk el a kor- értelmi szint dolog összefüggéstől. Miért számít az,hogy egy csávó fiatalabb nálad? Ha ugyanolyan értelmi meg lelki meg mindenféle szinten vagytok,akkor nem mindegy?
2014. nov. 8. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem fogalmazhatunk úgy is, hogy eddig fiúcskákkal randizgattál nem férfiakkal? ÉS akkor nincs is már tovább miről beszélni .
2014. nov. 8. 20:25
 10/14 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Ilyen korban még elég sokat számít ha 2-3 évvel fiatalabb a srác. Legalábbis nem találkoztam olyannal aki rácáfolt volna erre.
2014. nov. 8. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!