Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek nem fordítva kéne lennie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek nem fordítva kéne lennie?

Figyelt kérdés

A lányok/nők a férfiak felső 10%-át tartják kb vonzónak.

Vagyis csak velük fekszenek le, vagy alakítanak ki komoly kapcsolatot. A férfiak kb a nők 90%-át tartják vonzónak.

Ennek nem fordítva kéne lennie?

Vagy már szépnek lenni is a férfiak feladata lett?

Akkor mi a feladata a nőknek? Várni?

2018. jan. 20. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

És szerinted nem az a természetes, hogy egy nő csak azzal jöjjön össze, akihez vonzódik? Mi értelme lenne olyannal lennie, aki nem is tetszik neki?

Te férfiként tudnál olyan nővel lenni, akit nem találsz vonzónak?

2018. jan. 22. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Ba$zod. Te összejönnél olyannal, akihez nem vonzódsz?

Alapdolog a vonzalom egy kapcsolatban...

2018. jan. 22. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
2018. jan. 22. 17:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Én speciel lexarom, hogy ki az emberiség hány százalékával szexel. De ha neked ez támpontként szolgál, nem zavar.
2018. jan. 23. 07:08
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Én meg feltaláltam a hosszú élet titkát, kérdező. A temetőben ugyanis sokkal több kétlábú ember fekszik, mint akinek hiányzik az egyik. Ergo, a kétlábú emberek nagyobb számban halnak, mint az egylábúak. Tadammm! Szóljanak hát a fanfárok, és áldassék az én nevem!
2018. jan. 23. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:
"Az apák is szoptatnak,csak nem èppe a gyerekeket",hanem egymást.
2018. jan. 25. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!