Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek nem fordítva kéne lennie?
Figyelt kérdés
A lányok/nők a férfiak felső 10%-át tartják kb vonzónak.
Vagyis csak velük fekszenek le, vagy alakítanak ki komoly kapcsolatot. A férfiak kb a nők 90%-át tartják vonzónak.
Ennek nem fordítva kéne lennie?
Vagy már szépnek lenni is a férfiak feladata lett?
Akkor mi a feladata a nőknek? Várni?
2018. jan. 20. 19:26
11/16 anonim válasza:
És szerinted nem az a természetes, hogy egy nő csak azzal jöjjön össze, akihez vonzódik? Mi értelme lenne olyannal lennie, aki nem is tetszik neki?
Te férfiként tudnál olyan nővel lenni, akit nem találsz vonzónak?
12/16 anonim válasza:
Ba$zod. Te összejönnél olyannal, akihez nem vonzódsz?
Alapdolog a vonzalom egy kapcsolatban...
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
Én speciel lexarom, hogy ki az emberiség hány százalékával szexel. De ha neked ez támpontként szolgál, nem zavar.
15/16 anonim válasza:
Én meg feltaláltam a hosszú élet titkát, kérdező. A temetőben ugyanis sokkal több kétlábú ember fekszik, mint akinek hiányzik az egyik. Ergo, a kétlábú emberek nagyobb számban halnak, mint az egylábúak. Tadammm! Szóljanak hát a fanfárok, és áldassék az én nevem!
16/16 anonim válasza:
"Az apák is szoptatnak,csak nem èppe a gyerekeket",hanem egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!