Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen reménytelen a helyzetem?
Van néhány kérdésem:
1. Hány éves vagy?
2. Milyen szintre nem akarsz lehúzni másokat?
Tanács: Ne olyanokkal akarj felszabadulni akik bejönnek. Gyakorold a társalgást Mindenkivel. Fiúkkal, lányokkal, fiatalokkal, öregekkel.
19 éves vagyok. Az Én színtemre úgy értem hogy önbizalomhiány, súlyos önértékelési problémák. Nem hiszem el, hogy valakinek is fontos legyek.
Volt egy lány aki szó nélkül leült velem szemben a vonaton. Állandóan engem nézett, igazgatta a haját és amikor felállt rám nézett és sóhajtott egyet.
Ne abba fektesd az energiádat, hogy azzal foglalkozol, hogy ne húzz le másokat, hanem a saját önbecsülésed növeld. Olvass önfelejsztő könyveket, az interneten is számos előadótól hallhatsz tanácsokat. Pl. Szabó Péter.
Nagyon fiatal vagy még, s dolgozz azon, hogy ne szokd meg ezt a negatív felfogást, mert magától nem fogod jobban érezni magad, sőt, minél tovább sanyargatod magad, annál rosszabbul fogod érezni magad és nehezebb lesz erőt venni magadon, hogy változtass. Magad is mondtad, hogy a gondolkodásoddal van a probléma, szóval értelemszerűen ezen kell csiszolni.
Balázska, alias Púpember, már megint te? :D Nem úgy volt, hogy nem érdekelnek már a lányok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha már ezt így eldöntötted magadban akkor semmi értelme, hogy kiírj egy ilyen kérdést, s elfecséreld azoknak az idejét akik itt segíteni akarnak.
Remélem azért összeszeded magad, s hasznos tagja leszel társadalmunknak. Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!