Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen reménytelen a helyzetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen reménytelen a helyzetem?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben esélytelen vagyok arra, hogy valaha is barátnőm lehessen. Nálam leginkább fejben vannak a legnagyobb problémák. Elméletileg a külsőmmel nincsen baj viszont a felfogásommal nagyon nagy gondok vannak. Mindig úgy érzem ha rá nézek egy lányra, hogy esélyem sincsen. Mit is akarhatok én. Nem szoktam a lányokkal meg beszélgetni sem a félelmeim is a gátlásaim miatt. Mivel senkit sem akarok lehúzni a színtemre ezért senkivel sem kommunikálok főleg nem a lányokkal. Elkerülöm őket de ha jobban belegondolok ők sem mutatnak felém érdeklődést.

2018. jan. 19. 13:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
18:34 rád uganúgy vonatkozik amit linkeltem és amit írtam..
2018. jan. 20. 18:37
 22/31 anonim ***** válasza:

Van néhány kérdésem:

1. Hány éves vagy?

2. Milyen szintre nem akarsz lehúzni másokat?

Tanács: Ne olyanokkal akarj felszabadulni akik bejönnek. Gyakorold a társalgást Mindenkivel. Fiúkkal, lányokkal, fiatalokkal, öregekkel.

2018. jan. 20. 18:43
 23/31 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok. Az Én színtemre úgy értem hogy önbizalomhiány, súlyos önértékelési problémák. Nem hiszem el, hogy valakinek is fontos legyek.

Volt egy lány aki szó nélkül leült velem szemben a vonaton. Állandóan engem nézett, igazgatta a haját és amikor felállt rám nézett és sóhajtott egyet.

2018. jan. 20. 18:52
 24/31 anonim ***** válasza:

Ne abba fektesd az energiádat, hogy azzal foglalkozol, hogy ne húzz le másokat, hanem a saját önbecsülésed növeld. Olvass önfelejsztő könyveket, az interneten is számos előadótól hallhatsz tanácsokat. Pl. Szabó Péter.

Nagyon fiatal vagy még, s dolgozz azon, hogy ne szokd meg ezt a negatív felfogást, mert magától nem fogod jobban érezni magad, sőt, minél tovább sanyargatod magad, annál rosszabbul fogod érezni magad és nehezebb lesz erőt venni magadon, hogy változtass. Magad is mondtad, hogy a gondolkodásoddal van a probléma, szóval értelemszerűen ezen kell csiszolni.

2018. jan. 21. 15:58
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Balázska, alias Púpember, már megint te? :D Nem úgy volt, hogy nem érdekelnek már a lányok?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. jan. 21. 16:01
 26/31 A kérdező kommentje:
Eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekelnek a nők. Az a célom és remélem véghez tudom vinni, hogy meggyűlöljem vagy közömbösek legyenek számomra a nők. Remélem nem fognak felém közeledni és én sem fogok feléjük. Levegőnek nézek mindenkit magam körül akit csak akarok. Remélem semmilyen érzelmet sem fognak többet belőlem kiváltani.
2018. jan. 21. 16:01
 27/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ásd csak magad mélyebbre.
2018. jan. 21. 16:18
 28/31 A kérdező kommentje:
Ennél lejjebb már nem lehet.
2018. jan. 21. 16:19
 29/31 A kérdező kommentje:
Elfogadom és lemondok mindenről.
2018. jan. 21. 19:41
 30/31 anonim ***** válasza:

Ha már ezt így eldöntötted magadban akkor semmi értelme, hogy kiírj egy ilyen kérdést, s elfecséreld azoknak az idejét akik itt segíteni akarnak.

Remélem azért összeszeded magad, s hasznos tagja leszel társadalmunknak. Minden jót.

2018. jan. 21. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!