Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen reménytelen a helyzetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen reménytelen a helyzetem?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben esélytelen vagyok arra, hogy valaha is barátnőm lehessen. Nálam leginkább fejben vannak a legnagyobb problémák. Elméletileg a külsőmmel nincsen baj viszont a felfogásommal nagyon nagy gondok vannak. Mindig úgy érzem ha rá nézek egy lányra, hogy esélyem sincsen. Mit is akarhatok én. Nem szoktam a lányokkal meg beszélgetni sem a félelmeim is a gátlásaim miatt. Mivel senkit sem akarok lehúzni a színtemre ezért senkivel sem kommunikálok főleg nem a lányokkal. Elkerülöm őket de ha jobban belegondolok ők sem mutatnak felém érdeklődést.

2018. jan. 19. 13:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Fénykép nélkül nehéz lesz?

Ha ennyire szégyenled az arcod az baj. Változtass az énképeden és a hozzáállásodon.

Senkivel nem szúrsz ki csak saját magaddal ha egyedül depressziósan éled le az életed..

Telnek múlnak a napok és azokat már nem hozza vissza semmi.

Most tudsz tenni magadért ebben a pillanatban is.

Kezdhetnéd azzal hogy abbahagyod a negatív gondolkozásodat.

2018. jan. 19. 17:58
 12/31 A kérdező kommentje:
Nálam ez a nagativ gondolkodás és hozzáállás egyik percről a másikra változik. Az egyik percben még vidám vagyok a másik percben pedig még élni sincsen kedvem és szó szerint egy undorító embernek tartom magamat. Amikor belenézek a tükörbe undorodom saját magamtól. Pedig elvileg nem a külsőmmel van a baj.
2018. jan. 19. 18:00
 13/31 anonim ***** válasza:
Ne csajozni indulj, hanem csak beszélgetni. Facebookon, vagy egy fórumon akármilyen képpel kezdd el. A negatív hozzáállást megértem, mert én se vagyok egy pozitív alkat, de azért ennyire ne ess le a mélybe. Gondolj arra, hogy tulajdonképpen mi veszteni valód van? Börtönbe csuknak? Közszemlére tesznek a nyílt utcán? Nem. Még az is, lehet, hogy össze tudod szedni magad.
2018. jan. 19. 18:38
 14/31 A kérdező kommentje:
Jobb lesz nekem végleg beletörődni. Senkit sem akarok lehúzni a színtemre.
2018. jan. 19. 18:39
 15/31 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen eldöntötted, hogy reménytelen, akkor már értelmetlen az egész. Ha meg se próbálod, hát így jártál.
2018. jan. 19. 20:13
 16/31 A kérdező kommentje:
Tudom előre a kudarcomat.
2018. jan. 19. 20:17
 17/31 anonim ***** válasza:
Ha nem mutatnak feléd érdeklődést, akkor az azt jelenti, hogy ronda vagy. Ronda vagy - > nem vagy benne a fölső 10 %-ba - > most nem kellesz a nőknek - > később se fogsz kelleni - > magány, egyedüllét -> depresszió,skizofrénia -> öngyilkosság
2018. jan. 20. 18:22
 18/31 A kérdező kommentje:
Ha mutatnak is felém érdeklődést sajnos úgysem veszem észre.
2018. jan. 20. 18:29
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Egy csaj mindig kimutatja ha tetszik neki egy pasi. Méghozzá elég látványosan. Láttam már olyat, hogy egy menő pasashoz odamegy egy csaj, és megkérdezi hogy elvenné-e a szüzességét. Meg ilyenek!

Elképesztő!

A mai csajok mottói kb ezek:

"A legjobbat vagy semmit.", "A külső megfog a belső megtart a jó szex hozzáláncol"

Magyarul rondák kizárva!

2018. jan. 20. 18:34
 20/31 anonim ***** válasza:

GYáva alak vagy. egy nap még bánni fogod hogy feladtad mert lusta voltál és pesszimista.

Most még váltiztathatsz az életeden.

[link]

Találj ki valami hobbit amid meg van sportolj és ne legyél ön és embergyűlölő, szocializálódj.

2018. jan. 20. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!