Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, akinek még sosem volt párkapcsolata? És ha nem volt, akkor miét nem?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 20:42
21/25 anonim válasza:
Igen, van, de férfiban is. Pl. mert ronda, nem tetszik egy nőnek sem, vagy esetleg valami betegsége van.
22/25 anonim válasza:
Nekem 70%-ban a kinézetem, 30%-ban a szorongásom, furcsaságom és csendességem miatt van.
24/f
23/25 anonim válasza:
#22 ezt a százálékarányt hogy a csudába tudtad így megállapítani? :D
24/25 anonim válasza:
Hát van egy pár oka ennek.:) De már szarok az egészre.
25/25 anonim válasza:
Nekem eddig sehogy se sikerült. 28 vagyok és még csókot sem kaptam. Még k.urvát is úgy kell vadásznom, aki bevállal. Ennek ellenére nem gyűlölöm magam, és nem is adom fel. Egyszerűen maguk az igények lettek óriásiak. Gyakorlatilag lehetetlen megfelelni. Hatalmas a verseny a férfiak között. Már nagyon kiemelkedőnek kell lenned, hogy csajod lehessen. Igazi luxussá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!