Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak hogy egy 23 éves férfinak még sosem volt párkapcsolata?
Legalábbis semmilyen komoly dolog biztosan nem volt. Középiskolában évfolyamtársak voltunk, akkoriban sem volt senkije. 4 évig együtt jártunk egyetemre, biztosan nem járt senkivel. Barátai is megerősítik. Egyszer említett egy lányt, de az is kb. 3 hetes "kavarás" volt. Szerintetek még szűz? Néha nekem is jelezte, hogy többet érez irántam, igazából 3 évig ment a macska-egér játék köztünk, hol közelebb engedett magához, hol távolabb, végül sosem lett semmi komoly.
Egyébként nagyon helyes fiúról van szó, mielőtt írnátok, hogy csúnya, nem nem az. Az utcán megbámulják a lányok, kondizik, így izmos is. Egyáltalán nem is buta, okos, jó rálátása van mindenre, szóval rosszat nem is lehet rá mondani.
Mi lehet vele? Önbizalom hiányos? Vagy más?
Ez akár rám is igaz lehetne. Én félénk vagyok, nem kezdeményezek.
23/F
Én is gondoltam olyanra, hogy valami a szexuális életével lehet összefüggésben. Mintha félne valamitől. Nekem mindig azt mondta, hogy fél, hogy valami nem működne köztünk, és végleg elveszítene. Aztán sose mondta el, mi van valójában a dolgok mögött.
Közben privátban is kaptam olyat, hogy meleg, de ez szerintem teljességgel kizárt. Annyira ismerem őt. És van meleg haverom, voltam olyan társaságba, felismerem őket :)
azt hogy hány nője volt vagy egyáltalán volt e már párkapcsolata azt egy ember tudja :ő maga. sem te sem a barátai nem voltak bele minden nap 0-24 óráig.
például én sem sétálok látványosan kézenfogva egy lánnyal sem a főutcán és társaságba sem viszek csaj azért hogy egyfolytában smárolgassak ott vele (fitogtatva hogy"nézzétek biza van csajom").
egyik manus a kocsmában kitárgyalt engem a haverjaival mondván hogy én valszeg még meztelen nőt sem láttam életemben,annyira halvérű vagyok.hát maradjon meg ebben a tudatban, egyébként meg mindkét lánya megvolt....
Tudod én szinte 4 éven keresztül minden nap vele voltam, együtt utaztunk, együtt jártunk mindenfele. A hétvégéit is tudtam merre tölti. A barátaival 0-24-ben együtt van, hidd el tudtak volna róla ha KOMOLY kapcsolata lett volna.
de értem amit mondasz, bizonyára van ilyen is, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!