Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy egy 23 éves férfinak még sosem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Legalábbis semmilyen komoly dolog biztosan nem volt. Középiskolában évfolyamtársak voltunk, akkoriban sem volt senkije. 4 évig együtt jártunk egyetemre, biztosan nem járt senkivel. Barátai is megerősítik. Egyszer említett egy lányt, de az is kb. 3 hetes "kavarás" volt. Szerintetek még szűz? Néha nekem is jelezte, hogy többet érez irántam, igazából 3 évig ment a macska-egér játék köztünk, hol közelebb engedett magához, hol távolabb, végül sosem lett semmi komoly.

Egyébként nagyon helyes fiúról van szó, mielőtt írnátok, hogy csúnya, nem nem az. Az utcán megbámulják a lányok, kondizik, így izmos is. Egyáltalán nem is buta, okos, jó rálátása van mindenre, szóval rosszat nem is lehet rá mondani.

Mi lehet vele? Önbizalom hiányos? Vagy más?

2016. jan. 6. 22:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem kezdeményez, nem akar / akart soha kapcsolatot, nem érdekli az egész téma. Nem tudom mi ebben olyan bonyolult. Nagyon sok ember így képzeli el az életét és tökéletesen megvan ezzel, nem mindenkinek van szüksége ilyen szoros kapcsolatra. Nem tud megbízni senkiben annyira, hogy összejöjjön vele, betegsége is lehet, bármi.
2016. jan. 7. 00:14
 12/17 A kérdező kommentje:

Kezdeményezni kezdeményezett, többször is, csak végül visszalépett, rejtélyes okból.

Szerintem az nem teljesen egészséges ember akinek nincs szüksége egy társra, egy önálló családra, szerelemre és a szexre.

2016. jan. 7. 00:22
 13/17 anonim válasza:

Túlbonyolít mindent, tudja hogy egy kapcsolat nem kiszámítható, véges sok változó van, sok lehetséges kimenetellel, ami felett már nem biztos, hogy fog tudni uralkodni. Ha veszít azt nem tudja elfogadni. Vannak ilyen emberek, speckó én nárcisztikus személyiségzavarban szenvedek. Sokáig én sem tudtam, hogy mit érek amikor egy lány közeledett volna, de mostmár tudom nagyfokú szégyent magam íránt. Ha magunkat nem tudjuk elfogadni akkor másokat hogyan?

21#F

2016. jan. 7. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Szüleim nem bigott vallásosak, de belém nevelték, hogy sokkal értékesebb egy kapcsolat, ha tényleg szerelmen alapszik nem pedig a szexen, hát így esett, hogy 28 évesen vesztettem el a szüzességemet egy olyan lánnyal, aki azóta a feleségem lett... 35/f
2016. jan. 7. 10:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogyan nekem sem.

Általános iskolában, kicsi, alacsony, pattanásos voltam, nem kellettem a lányoknak.

Középiskolában, már elkezdtem edzeni, jobban néztem ki

sokkal, de továbbra sem kaptam esélyt, hiába igyekeztem.

Egyetemen nagyon kevés nő volt a szakomon, ők is csak akkor álltak szóba velem, amikor kellett nekik valami. A normálisabb emberek, akikkel lehetett barátkozni, vagy otthonülő típusok voltak, vagy nagyon messze laktak, velük ritkán tudtam kimozdulni.

Munkahelyen, idősebbek, családosok vannnak. Szóval marad a társkereső, vagy a leszólítgatás.

Kb ennyi, így lehet egyedül maradni 23 felett.

31F

2016. jan. 7. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo,szerintem a srac onbizalomhianyos befele fordulo lehet.Enis aranylag jol nezek ki de kb 23-24 eves koromig nagyon felenk voltam a noknel,tehat kezdemenyezni nem igazan mertem,max akkor leptem nagy nehezen ha mar nagyon ereztem hogy egy csaj akar valamit.

A srac nem hiszem hogy meleg lenne csak felenk szerintem.Ha tetszik javaslom legalabb interneten mond el nekk hogy szeretned hogy legyen koztetek valami.Igy kifog jonni a csigahazabol szerintem.

2016. jan. 7. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Dávidról van szó?

Mert igen,ő valóban nagyon-nagyon helyes :))

És egy szép napon együtt leszünk :))

2016. jan. 8. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!