Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha sovány és alacsony vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sovány és alacsony vagyok, akkor nem tekinthetem férfinak magamat? Törődjek bele, hogy a szex/szerelem nem való nekem?

Figyelt kérdés
25 vagyok, szűz és mióta az eszemet tudom, mindig sokkal vékonyabb voltam a kortársaimhoz képest. Jelenleg 51 kg vagyok és 169-170 cm. Az arcom is elég gyerekes leszámítva a borostát (az ad még egy kis minimális férfiasságot). A péniszem sem valami nagy (3,5 cm vastag és 15 cm hosszú). A társkeresés már lassan 3 éve nem érdekel, mert annyira stresszes vagyok és kudarcokkal teli, hogy még a karrierem (tanulmányaim) is romokban így egzisztenciám és energiám se lenne egy barátnőre. Nem mintha ez a veszély fenyegetne, ugyanis soha nem adott olyan jelet egy nő sem aminek a hatására lett volna okom kezdeményezni. Igazából 1 kezemen meg tudnám számolni, hány olyan lány volt eddig akivel 10 percnél többet beszélgettem és nem volt a rokonom. Most olyan helyzetben vagyok, hogy végleg át kell értékelnem az életemet és nem tudom, hogy mire számítsak a jövőben.

2018. jan. 18. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem eddig sehogy se sikerült csajt szerezni. 28 vagyok és még csókot sem kaptam. Még k.urvát is úgy kell vadásznom, aki bevállal. Ennek ellenére nem gyűlölöm magam, és nem is adom fel. Egyszerűen maguk az igények lettek óriásiak. Gyakorlatilag lehetetlen megfelelni. Hatalmas a verseny a férfiak között. Már nagyon kiemelkedőnek kell lenned, hogy csajod lehessen. Igazi luxussá vált.
2018. jan. 19. 12:44
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 ezt hol olvastad?

"Gyakorlatilag lehetetlen megfelelni. Hatalmas a verseny a férfiak között. Már nagyon kiemelkedőnek kell lenned, hogy csajod lehessen. Igazi luxussá vált."

Ez totális marhaság.

2018. jan. 19. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
DE EZ MI? :D Mi az hogy luxussal valt csajozni? Ti teljesen hulyek vagytok en ennek nyomat sem fedezem fel a vilagban...Sot a legjobb csajok akiket ismerek, nos hagy a pasijuk nemi kivannivalot maguk utan mert tegyuk fel van 3 top csaj az ismertsegi koromben (abbol egyik ex) es kettejuknek olyan palija van hogy... Hat nem mondom inkabb a velemenyem :D Kulsoleg total atlagos, viselkedesre meg szanalmas, okoskodo, kislanyos. Es csak az egyikuk gazdag csemete a masik ketto atlagos megis milyen noje van. De ez csak az en szemelyes top 3-am meg rengeteg ismerosom van aki kapcsolatban van. Tehat, hogy ti mirol beszeltek azt nem ertem, de nem is akarom megerteni :D
2018. jan. 19. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Az általam ismert legjobb csajok mind olyan sráccal járnak, aki gazdag, helyes és izmos. Lehet, hogy szimplán mást értesz top csaj alatt.
2018. jan. 19. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos azt vettem észre, hogy lehetetlen a néhány kisebbségi kompkexusos, rendes-kedves-normális-csendes, "ceruza farkú" és "alacsony filigrán csontozatú" 25, 28 és 30 évesen szűz srácnak segíteni, hasznos és értelmes tanácsot adni, mert úgyis mindenre van elméletük, cáfolatuk és csak magukat sajnáltatni járnak fel ide vagy a többi életképtelen társaiktól megerősítésért.

Ha százan leírjál százszor, hogy nem a 170 centi, a filigrán kis törékeny keze, a kis visszahúzódó hatalmas lelke stb a valódi probléma, akkor csak automatikusan idegbeteg módjára lepontoznak mindenkit, aki segíteni próbál és tagadják a valóságot.

Gratulálok, így tovább. Te nem sajnálatra méltó vagy, hanem undorító és irritáló.

Nem fogod fel, hogy nem a 170 centid, hanem KIZÁRÓLAG az irigy, önsajnáltató, beteg, kicsinyes viselkedésed miatt nemcsak hogy kerülnek és menekülnek a nők, de undorodnak??

2018. jan. 19. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze biztos az en hibatlan izlesemmel van a baj :D En nagyon premium ertekrendszerrel vagyok megaldva kulsot es belsot illetoen! Ugyhogy ebbe csak ne kossel bele ocsi! Szerintem eppen te mast ertesz jo csaj alatt! Top csaj alatt te ezt kepzeled el? Agyonsminkelt, pothajas, p**csakitolos terepszinu cicanaciba pucsitos baseball sapkas szolizott “modellkedem” (lefotozta egy ismerosesenek a batyja valami “toth lali photography studio”) TGIF, Otkert es belvaros, 27,5k koveto instagramon, kutyafilteres vagy nyelvkitolos kep valami szorakozohely wc tukreben? Mert en nem ezt ertem top csaj alatt. Akikre en gondoltam azok egyetemre jarnak/jartak de nem csak kuratni magukat, smink nelkul es megnezik oket, elegansan es noiesen oltozkodnek nem olcso kva stilus a teleprol, okosak es normalisak, nincs mindig telefon se a kezukbe stb. Es nem nem magas kigyurt gazdag jokepu pasival vannak. Tudom ez error 404 most a rendszeredben...
2018. jan. 19. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!