Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sovány és alacsony vagyok, akkor nem tekinthetem férfinak magamat? Törődjek bele, hogy a szex/szerelem nem való nekem?
#11 ezt hol olvastad?
"Gyakorlatilag lehetetlen megfelelni. Hatalmas a verseny a férfiak között. Már nagyon kiemelkedőnek kell lenned, hogy csajod lehessen. Igazi luxussá vált."
Ez totális marhaság.
Sajnos azt vettem észre, hogy lehetetlen a néhány kisebbségi kompkexusos, rendes-kedves-normális-csendes, "ceruza farkú" és "alacsony filigrán csontozatú" 25, 28 és 30 évesen szűz srácnak segíteni, hasznos és értelmes tanácsot adni, mert úgyis mindenre van elméletük, cáfolatuk és csak magukat sajnáltatni járnak fel ide vagy a többi életképtelen társaiktól megerősítésért.
Ha százan leírjál százszor, hogy nem a 170 centi, a filigrán kis törékeny keze, a kis visszahúzódó hatalmas lelke stb a valódi probléma, akkor csak automatikusan idegbeteg módjára lepontoznak mindenkit, aki segíteni próbál és tagadják a valóságot.
Gratulálok, így tovább. Te nem sajnálatra méltó vagy, hanem undorító és irritáló.
Nem fogod fel, hogy nem a 170 centid, hanem KIZÁRÓLAG az irigy, önsajnáltató, beteg, kicsinyes viselkedésed miatt nemcsak hogy kerülnek és menekülnek a nők, de undorodnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!