Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tartjátok nevetségesnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartjátok nevetségesnek, hogy felnőttként is szinte ugyanolyan preferenciák alapján történik a társkeresés, mint anno az óvodában/iskolában?

Figyelt kérdés
Szerintem rohadt szánalmas, hogy huszon- és harmincéves nőknek is az a legfontosabb társkereséskor egy pasiban, hogy legyen erős/magas és ezáltal védje meg őket. Anno az óvodában, de különösen az általános iskolában voltak azok a ZS kategóriás ifjúsági játékfilmekbe illő jelenetek, amikor Évike az iskola nagydarab bikájával, Pistikével járt-kelt a rózsaszín ködben és ostobán simogatta a karját, mert megvédte őt a hajhúzogató Jancsikáktól. Az ember azt gondolná, hogy felvilágosult intelligens emberként a nők másképp gondolkoznak és esetleg fontosabb szempontok alapján keresnek párt maguknak annak érdekében, hogy hasonló legyen a világnézetük, az érdeklődési körül, a jövőről alkotott elképzelésük és a személyiségük/stílusuk. Ezzel szemben elvileg tanult diplomás, intelligensnek tartott férfiak pózolgatnak a konditerem tükrében, szánalmas módon stírölik a csajokat (mint a bezsongott kislurkók a babázós sarok körül), ugyanúgy feszítenek a drága autójukban, mint tették azt 20-30 évvel korábban a "vadiúj" teleszkópos biciklijükön a játszótéren a vihorászó kislányok előtt. A nők meg úgy pitiznek és simulgatnak a kétméteres, izmos pitbulljaikhoz, mintha most is valaki el akarná tőlük venni a barbibabát a játékosdobozból és ezért meg kell, hogy "védelmezzék" őket (miközben létezik olyan fogalom, hogy igazságszolgáltatás). Bocsi az erős szavakért, de alapvetően kiakasztónak tartom és úgy is gondolom, hogy a felnőtt emberek nem másak, mint nagyra nőtt gyermekek. Kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol.

2018. jan. 17. 23:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

#20: Kérlek mesélj még. 2 barátnőm is volt, akik 100 kiló környékén mozogtak. Az összes telt női ismerősöm akkor talál pasit, amikor akar. Az általam ismert férfiak többségénél egyáltalán nem zavaró pár plusz kiló, egy csomóan azt mondják, hogy a csontos lányokat nem szeretik.

Ha túl vagy pár kapcsolaton, akkor vékony vagy?

2018. jan. 18. 16:28
 22/37 anonim ***** válasza:
88%

Nőknek férfias férfi kell,

férfiaknak nőies nő.

Általánosítás, sok-sok kivétellel ezért találnak párt a 170 centis 50 kilós férfiak és találnak a 100 kilós bajuszos nők is...

Ha azt hiszed, hogy a sikertelenséged oka az, hogy nem vagy "bika" akkor mi választ el attól, hogy az legyél? Ahogy már valaki írta, tessék edzeni, tanulni, jónak lenni a szakmádban.. Vagy csak siránkozunk, változtatni meg nem szeretnénk??

2018. jan. 18. 18:39
 23/37 anonim ***** válasza:
Nagyon sok fogyókúrán is túl vagyok. És mindig csak akkor kellettem amikor 65 kiló alatt voltam.
2018. jan. 18. 18:55
 24/37 anonim ***** válasza:

22-es kapsz 1.000.000.000.000 zöldet.

Nekem privit is írt kérdezõ de nagyra vagyok magammal meg,hogy nem sok férfi képes sikeres lenni,meg kigyúrni magàt.

Mondom ha mered magad vàllani meg önbizalmad van az a balkànon nem divi.

Kormànyt szídni meg màsokat na az megy,csak önmagukba nézni na az nem.

Tanulni,edzeni,kidolgozni a hàtsónkat ennyi.

Schwarzenegger,Elon Musk lehet jobban tudja.

2018. jan. 18. 19:03
 25/37 anonim ***** válasza:
88%

24-es így van.

Ha van jó pár ilyen férfi akinek ez sikerült, tettek azért, hogy "bikák" legyenek akkor a kérdezőt mi akadályozza?!

"Nem jó ami van, de változtatni meg nincs kedvem, mindenki hibás ezért, csak én nem."

2018. jan. 18. 19:11
 26/37 anonim ***** válasza:
#23: Tehát, amikor pár kilóval több voltál, akkor már nem kellettél egy férfinak sem? Te sem gondolhatod komolyan... Más nők miért találnak 70-80 kilósan is lazán párt?
2018. jan. 18. 19:50
 27/37 anonim ***** válasza:
Az aluljáróban a részeg csöves minden meleg pinába bedugná, ez nem megtiszteltetés.
2018. jan. 18. 20:09
 28/37 anonim ***** válasza:

Talán nekik nem számít, hogy a másik mennyire humoros, intelligens, elég csak az, hogy megelégszik a dundi barátnővel és kész. Én viszont csak olyannal tudnék együtt lenni külsőtől majdnem függetlenül, akivel össze passzolunk, órákat tudunk beszélgetni, értelmes, akire fel tudok nézni. Találkoztam pár ilyennel. Nagyon kevéssel. Testileg a vékony lányokat preferálták mind. Én meg nagyon keményen odafigyelve tudtam relatíve csinos lenni. (nagyon vékony sosem csak amolyan " még nem kövér") de néha vannak időszakok amikor valami rossz történik velem, és akkor 10 kiló szó szerint 1-2 hónap alatt felszalad rám. És egyre nehezebb leadni, egyre több energiát jelent. És ilyenkor jön a más nőkre ácsingózás stb. Az a néhány ember akivel együtt voltam, mind azt állítja hogy senkivel sem volt olyan harmóniában mint velem és de jó természetem van és de hiányzom. De volt időszak, hogy hiába billegtem szexi csipkés alsóneműben, hogy visszaszerezzem a figyelmét, csak egy fáradt legyintés volt rá a válasz.

De ha valakivel még beszélgetni sem tudok jókat, nincs közös témánk, hobbink, csak elfogadja hogy majd 80 kiló vagyok...hát az csak egy pont.

2018. jan. 18. 20:19
 29/37 anonim ***** válasza:

"Az aluljáróban a részeg csöves minden meleg pinába bedugná, ez nem megtiszteltetés."

Visszafele nem él a dolog? Hogy egy csomó nő, egy csomó férfit részeg csöves szintjén kezel?

#28: Az a helyzet, hogy amilyen tulajdonságokat leírtál elvárásként, azt meg is cáfoltad azzal, ahogy viselkedtek. Ha valaki valóban a humort, intelligenciát és a belsőt díjazza, akkor az bizony nem fog pár plusz kiló miatt másfele kacsintgatni. Igazából felszínes emberkékkel jártál, akiket túlidealizáltál.

Ha csak fáradt legyintést kaptál, akkor nem a belsődért voltak veled és nem szerettek, hanem csak az aktuális külsődért. Így teljesen érthető, hogy a saját csalódásaid miatt miért látod ennyire eltúlozva és irreálisan a helyzetet. Volt 100 kilós barátnőm és imádtam.

2018. jan. 18. 22:20
 30/37 anonim ***** válasza:

"Visszafele nem él a dolog? Hogy egy csomó nő, egy csomó férfit részeg csöves szintjén kezel?"

Nem. Mivel van az ember előrébb, ha olyanok fanyalodnak rá, akiknek más nem jut?

Szemben azzal, hogy aki nem tetszik, az nem érdekel.

2018. jan. 19. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!