Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tartjátok nevetségesnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartjátok nevetségesnek, hogy felnőttként is szinte ugyanolyan preferenciák alapján történik a társkeresés, mint anno az óvodában/iskolában?

Figyelt kérdés
Szerintem rohadt szánalmas, hogy huszon- és harmincéves nőknek is az a legfontosabb társkereséskor egy pasiban, hogy legyen erős/magas és ezáltal védje meg őket. Anno az óvodában, de különösen az általános iskolában voltak azok a ZS kategóriás ifjúsági játékfilmekbe illő jelenetek, amikor Évike az iskola nagydarab bikájával, Pistikével járt-kelt a rózsaszín ködben és ostobán simogatta a karját, mert megvédte őt a hajhúzogató Jancsikáktól. Az ember azt gondolná, hogy felvilágosult intelligens emberként a nők másképp gondolkoznak és esetleg fontosabb szempontok alapján keresnek párt maguknak annak érdekében, hogy hasonló legyen a világnézetük, az érdeklődési körül, a jövőről alkotott elképzelésük és a személyiségük/stílusuk. Ezzel szemben elvileg tanult diplomás, intelligensnek tartott férfiak pózolgatnak a konditerem tükrében, szánalmas módon stírölik a csajokat (mint a bezsongott kislurkók a babázós sarok körül), ugyanúgy feszítenek a drága autójukban, mint tették azt 20-30 évvel korábban a "vadiúj" teleszkópos biciklijükön a játszótéren a vihorászó kislányok előtt. A nők meg úgy pitiznek és simulgatnak a kétméteres, izmos pitbulljaikhoz, mintha most is valaki el akarná tőlük venni a barbibabát a játékosdobozból és ezért meg kell, hogy "védelmezzék" őket (miközben létezik olyan fogalom, hogy igazságszolgáltatás). Bocsi az erős szavakért, de alapvetően kiakasztónak tartom és úgy is gondolom, hogy a felnőtt emberek nem másak, mint nagyra nőtt gyermekek. Kíváncsi vagyok, hogy más mit gondol.

2018. jan. 17. 23:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
#10: Ezt így adom és ki is élvezem... De amikor fekszünk éjszaka egymás mellett és a lánynak nincs egy önálló gondolata sem, az elég kiábrándító. Amúgy ment a zöld!
2018. jan. 18. 01:48
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Mert az értelmes, mély beszélgetésekre alkalmas nők, akik normális elvárásokkal rendelkeznek otthon sírják tele a párnájukat, mert nem szépek vagy vékonyak így nem kellenek az "érett gondolkodású" férfiaknak. Tudom, nekik is ugyanaz a tanács: le lehet fogyni. Csak míg a férfiaknak adott tanács: gyúrd ki magad nem opció sokaknak, mégis természetes elvárás, hogy a nő legyen vékony és szép. Vagy jó, legyen csak vékony de elégedjen meg egy lecsúszott, pohos mackóval aki sörözik meg a gép előtt ül nap hosszat.
2018. jan. 18. 05:55
 13/37 anonim ***** válasza:
97%

6-ossal egyetértek. Mikor "kicsi" voltam, minden fiúbandából a szőrtelen, lányos, legnyápicabb nyávogós fiúka tetszett. De addig nem is volt bennem semmi szexuális képzelgés, csókolózáson túl nem tudtam elképzelni, mi történik.

Mikor már tudtam, hogy mi történik és elkezdett izgatni, akkor ezeket az érzéseket már a férfiasabb emberek váltották ki belőlem. Nem tudatosan váltottam.

Mellesleg a kövér kislányokat meg óvodától kezdve felnőttkorig csúfolják, mi ez, ha nem gyerekes.

2018. jan. 18. 06:35
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Ösztönösen vonzódunk az erős pasikhoz, ez ellen nincs mit tenni. Azonban ezt nem csak külsőségekre értem, nem függ magasságtól és súlytól sem, inkább az hogy lelkileg erős legyen, kiegyensúlyozott, magabiztos.
2018. jan. 18. 07:22
 15/37 anonim ***** válasza:
a 8-as együttérzése, és megértése az egeket verdesi.
2018. jan. 18. 08:14
 16/37 anonim ***** válasza:
93%

Ebből is látszik, hogy a vonzódás ösztönös, és magától jön, nem valami tanult dolog, vagy a "média hatása".

A kamasz gyerekeimen látom, hogy most is az a zsánerük, mint ovis korukban. Pontosan tudom, hogy ha szembejön 5 lány, melyik tetszik közülük a fiamnak, vagy hogy a lányom nem is utálja annyira Z-t, mint ahogy igyekszik elhitetni.

A probléma az, hogy felnőtt korban is vannak "hajhúzogató Jancsikák", akik nem tudnak normálisan közeledni a lányokhoz, fogdossák és zaklatják őket, és igenis kell a lányok mellé egy bika, aki megvédi őket. Ez a mi esetünkben az apja, aki szintén nem 30 kiló vasággyal. Sajnos nagyon is szükség van rá, hogy ha 3-4 12 éves kislány moziba megy, akkor ott testőrködjön egy felnőtt férfi.

Az igazságszolgáltatás csak fogalom. És senkit se vigasztal, ha a lányának baja esik, hogy ha elkapják a pasit, akkor kap egy év börtönt. Viccnek is rossz.

Te se a férfias nőkre csorgatod a nyálad.

A nőknek meg a férfias férfi kell. Ennyi.

2018. jan. 18. 09:10
 17/37 anonim ***** válasza:

15-ös nem együtt érzés kell ide hanem CSELEKEDNI.

A nõket se érdekli a sirànkozàsod hanem hogy Férfiként viselkedsz-e vagy nem.

Teszel magadért vagy nem.

Ennyi aki rendelkezik alfajegyekkel az piacképes aki nem az ossza be.

Utolsó is nagyon jol irja.

2018. jan. 18. 09:53
 18/37 anonim ***** válasza:

Szóval esetleg alacsony, vékony fiú vagy, és egy gonosz lány megbántott?

Ez ihlette a kérdésed?

2018. jan. 18. 14:12
 19/37 anonim ***** válasza:
#12: Te amúgy kikről beszélsz? Komolyan... Feljön néhány nő ide, pár kiló plusszal, előadja, hogy mik az elvárásai a férfiaknak, anélkül, hogy beszélgetett volna párral... És ezt mély beszélgetésre alkalmas nőként? Ez ilyen irreális önbizalomhiány és zárkózott világnézet messze van bárminemű mélységtől.
2018. jan. 18. 16:09
 20/37 anonim ***** válasza:
Elég sok férfivel beszélgettem és randiztam már, túl vagyok kapcsolatokon, házasságon. Van sok barátnőm, különböző korosztályokban, van közöttük szingli is meg házas is. Véletlenül tudom, miről beszélek.
2018. jan. 18. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!