Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok nevetségesnek, hogy felnőttként is szinte ugyanolyan preferenciák alapján történik a társkeresés, mint anno az óvodában/iskolában?
6-ossal egyetértek. Mikor "kicsi" voltam, minden fiúbandából a szőrtelen, lányos, legnyápicabb nyávogós fiúka tetszett. De addig nem is volt bennem semmi szexuális képzelgés, csókolózáson túl nem tudtam elképzelni, mi történik.
Mikor már tudtam, hogy mi történik és elkezdett izgatni, akkor ezeket az érzéseket már a férfiasabb emberek váltották ki belőlem. Nem tudatosan váltottam.
Mellesleg a kövér kislányokat meg óvodától kezdve felnőttkorig csúfolják, mi ez, ha nem gyerekes.
Ebből is látszik, hogy a vonzódás ösztönös, és magától jön, nem valami tanult dolog, vagy a "média hatása".
A kamasz gyerekeimen látom, hogy most is az a zsánerük, mint ovis korukban. Pontosan tudom, hogy ha szembejön 5 lány, melyik tetszik közülük a fiamnak, vagy hogy a lányom nem is utálja annyira Z-t, mint ahogy igyekszik elhitetni.
A probléma az, hogy felnőtt korban is vannak "hajhúzogató Jancsikák", akik nem tudnak normálisan közeledni a lányokhoz, fogdossák és zaklatják őket, és igenis kell a lányok mellé egy bika, aki megvédi őket. Ez a mi esetünkben az apja, aki szintén nem 30 kiló vasággyal. Sajnos nagyon is szükség van rá, hogy ha 3-4 12 éves kislány moziba megy, akkor ott testőrködjön egy felnőtt férfi.
Az igazságszolgáltatás csak fogalom. És senkit se vigasztal, ha a lányának baja esik, hogy ha elkapják a pasit, akkor kap egy év börtönt. Viccnek is rossz.
Te se a férfias nőkre csorgatod a nyálad.
A nőknek meg a férfias férfi kell. Ennyi.
15-ös nem együtt érzés kell ide hanem CSELEKEDNI.
A nõket se érdekli a sirànkozàsod hanem hogy Férfiként viselkedsz-e vagy nem.
Teszel magadért vagy nem.
Ennyi aki rendelkezik alfajegyekkel az piacképes aki nem az ossza be.
Utolsó is nagyon jol irja.
Szóval esetleg alacsony, vékony fiú vagy, és egy gonosz lány megbántott?
Ez ihlette a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!