Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben idegbajos lehet egy ilyen férfi?
Még nem volt alkalmam személyesen megismerni, de amikor feszült hangulatában van, ilyen és ehhez hasonló szavakat használ: kib*szott
Nem gyakori, de azért kissé furcsállom ezt ismerkedési fázisban.
Arra írtam, hogy "ha most ilyen, mi lesz később :/".
Valószínűleg semmi mást nem fog produkálni mint most. De ha tényleg "idegbajos" mint ahogy a kérdésben írtad, akkor hagyd ott a fenébe. De illene személyesen is megismerni, és utána döntést hozni.
(Ha attól félsz, hogy kezet emel rád, vagy rosszabb, akkor azt úgy is megérzed mikor személyesen találkozol vele, hogy olyan típus-e.)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Sajnos egy-két találkozásból nem biztos, hogy ki lehet szűrni az ilyesmit. Azért az ember csak disztingvál egy ilyen helyzetben, aki nem, ahhoz természetesen a későbbiekben nem asszisztálok. Egyszer már beszéltem vele telefonon, ott abszolút nyugis volt. Ezért érdekel kinek mi a tapasztalata.
Mi lenne később?
Én is szoktam káromkodni nő létemre, ha valami nem úgy sikerül ahogyan kéne, vagy valaki feldühít.
A férjem is, de velem sohasem és kezet sem emelt rám soha.
Hűha! Ez aztán kemény! Elhangzott egy "kibäszott". Én pl. kurvä ordenáré módon beszélek, hamar "idegállapotba" kerülök, mégsem bántok soha senkit. És még az ismerőseim is kedvelnek. Ma is addig nyaggattak, hogy muszáj társaságba mennem, pedig inkább itthon döglenék.
Az, hogy valaki káromkodik, szärt sem jelent. :)
Na nehogy már az legyen a normális, hog ismerkedés szakaszában az a kérdés hogy ver-e majd?
Aki irásban is indulatos, ismeretlen ekberrrelaz ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!