Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem ciki egyedül moziba menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki egyedül moziba menni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 15:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki, én is egyedül fogom megnézni a star wars új részét mert még az ismerőseim is a párjukkal nézték meg, nekem meg nincs pasim, szóval egyedül megyek a hét végén. :-(
2018. jan. 15. 17:12
 12/21 anonim ***** válasza:
De miért lenne ciki, vagy hogyan van ez?
2018. jan. 15. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem tartom annak. Amikor baratnömet nem erdekli egy film, barataim pedig nem ernek ra, akkor miert ne nezzem meg egyedül?

Elö szokott fordulni es meg sohasem jutott eszembe, hogy ciki lenne vagy egyaltalan törödne azzal barki mas, hogy van e tarsasagom.

2018. jan. 15. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki én is voltam már egyedül moziba. De jobb ha van valaki akivel együtt nézzük.
2018. jan. 15. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ha van egy program ami engem érdekel, de senki sem jön el velem mert őket nem érdekli, vagy más dolguk van, én akkor is elmegyek rá. Nem másoktól teszem függővé a terveimet. :) 25F
2018. jan. 15. 19:49
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
A baráti társaságommal pont erről a témáról beszélgettünk, és mindannyian arra jutottunk, hogy de ciki. Se én, se a barátaim nem mennének el egyedül, viszont van olyan ismerősöm aki már többször elment, mindenki úgy kezeli őt ezért mint egy ufot, bevallom, én is. Volt már, hogy a sorban egyedül álltam jegyért vagy popcornért, és az emberek elég furcsán néztek, végig olyan tekinteteket láttam, hogy hm hát ez meg miért van egyedül, egyedül megy mozizni? De volt, hogy egy flegma kiscsaj még a pasijának is odasuttogta, hogy hát ő egyedül megy? Párommal voltam akkor is, csak ő elment a mosdóba, de arra a pár percre is olyan kínosan éreztem magam, mint soha...
2018. jan. 15. 22:00
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

Rendszeresen járok egyedül moziba, színházba.

Hogy ciki e? Fogalmam sincs, de csak azért nem fogok otthon ülni egész nap, mert nincs senkim.

2018. jan. 15. 22:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, én is szoktam, ha a páromat nem érdekli egy film engem meg igen. Kicsit jobban is szeretek így járni oda, így tudok 100%-ban a filmre figyelni. A párommal jobban szeretek otthon az ágyból összebújva filmet nézni, közben nasizni, megjegyzéseket tenni, stb, de a moziban jobban szeretem a filmet figyelni, beszólások, rágcsálás, fogdmegakezem nélkül.

Érdekes, én még soha nem tapasztaltam ilyet, pedig sokszor voltam már egyedül... lehet, hogy marhaság amit írsz, de persze lehet, hogy csak engem hagy hidegen, hogy ki hogy néz rám, nem azt figyelem.. :D Én jól érzem magam olyankor, az meg, hogy más mit gondol rólam, marhára nem érdekel, olyat úgyse tudnék csinálni, ami mindenki szerint jó, akkor minek adjak bármelyik idegen véleményére....

2018. jan. 16. 13:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem ciki, ha velem mész ;)
2018. jan. 16. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig egyedül megyek. Eleinte kínosnak éreztem, de a sokadik után már nem.
2018. jan. 16. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!