Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki egyedül moziba menni?
Egyaltalan nem tartom annak. Amikor baratnömet nem erdekli egy film, barataim pedig nem ernek ra, akkor miert ne nezzem meg egyedül?
Elö szokott fordulni es meg sohasem jutott eszembe, hogy ciki lenne vagy egyaltalan törödne azzal barki mas, hogy van e tarsasagom.
Rendszeresen járok egyedül moziba, színházba.
Hogy ciki e? Fogalmam sincs, de csak azért nem fogok otthon ülni egész nap, mert nincs senkim.
Szerintem nem, én is szoktam, ha a páromat nem érdekli egy film engem meg igen. Kicsit jobban is szeretek így járni oda, így tudok 100%-ban a filmre figyelni. A párommal jobban szeretek otthon az ágyból összebújva filmet nézni, közben nasizni, megjegyzéseket tenni, stb, de a moziban jobban szeretem a filmet figyelni, beszólások, rágcsálás, fogdmegakezem nélkül.
Érdekes, én még soha nem tapasztaltam ilyet, pedig sokszor voltam már egyedül... lehet, hogy marhaság amit írsz, de persze lehet, hogy csak engem hagy hidegen, hogy ki hogy néz rám, nem azt figyelem.. :D Én jól érzem magam olyankor, az meg, hogy más mit gondol rólam, marhára nem érdekel, olyat úgyse tudnék csinálni, ami mindenki szerint jó, akkor minek adjak bármelyik idegen véleményére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!