Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vissza fognak utasítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vissza fognak utasítani a legjobb kinézetű férfiak azért, mert egy nagyon picit striás a fenekem és nincs nagy mellem?

Figyelt kérdés

4 évig voltam együtt az exemmel. Stílusra kis semmilyen + kövér voltam, 165 cm-hez 75 kiló. Nem segített semmit az önbizalmamon, hogy ő volt nekem. 1 évvel ezelőtt megelégeltem, hogy nem tetszem magamnak, lefogytam, majd izmot szedtem fel, jelenleg 56 kg vagyok, karcsú, formás. A hajamon is változtattam, elkezdtem szexin, csinosan öltözni és szolidan sminkelni magam. Eközben a barátom semmit nem tett magáért, kövér maradt, és engem is vissza akart húzni, szerinte szerethetőbb voltam visszahúzódónak és kicsit ducinak, ő sosem akart tip-top barátnőt. Ez alapból idegesített, emellett pedig az is idegesített, hogy ő semmit sem tesz magáért semmilyen téren, és a vonzalom is eltűnt, ezért inkább szakítottam vele.

Már csakis a számomra legjobb pasikkal vagyok hajlandó szóba állni (természetesen a belső is ugyanolyan fontos, jólelkű, hűséges, normális férfit szeretnék), de még nem volt szerencsém - bár, még nem is vetettem bele magam igazán a társkeresés projektbe, de hamarosan eljön ez is.

Az exem hozzám vágta, hogy soha nem fogok kelleni nála jobb pasiknak, mert vannak dolgok, amiket nem tudok megváltoztatni magamon, és ezek miatt nem vagyok jó nő, az egyik az, hogy kicsit striás a fenekem, tehát nem tökéletes, a mellem pedig nem vagy, csak közepes.

Nekem az a véleményem, hogy ez nem igaz, de kíváncsi vagyok, hogy anonimitásba burkozva mit mond a többség.

2018. jan. 15. 00:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
94%
#30 Lehet büszkének lenni, de az nem egyenlő a beképzeltséggel. Tudod, van az egészséges önbizalom, ami szerénységgel és kedvességgel párosul, meg van az, mikor valaki lekezelő, flegma és “ki ha én nem”.
2018. jan. 15. 07:59
 32/39 anonim ***** válasza:
71%

A stria kevésbé zavaró, mint az hogy kicsit elszálltál magadtól.

Viszont gratulálok a sikeres átalakuláshoz. Ha az exed gyenge volt magától változtatni, legalább a te eredményeid motiválhatták volna.

Viszont ne ess át a ló túloldalára.

2018. jan. 15. 08:06
 33/39 anonim ***** válasza:
94%

Nem a külsőddel és a striákkal van a baj, hanem a felfogásoddal.

Jelenleg egoista vagy, de az önbizalmad csakis a külsődtől függ, tehát nagy gáz van veled fejben.

2018. jan. 15. 08:06
 34/39 anonim ***** válasza:
Yah és egy középkategóriás Xiaomi mégis kelendőbb, mint egy flagship :D
2018. jan. 15. 08:07
 35/39 anonim ***** válasza:
72%

nem tudom hogy számodra mennyire vagyok jó pasi, én is ugyan úgy edzek, egyre jobban haladok de még nem elég, hűséges típus vagyok, elég sokan nagyon jófejnek tartanak meg minden

de nekem nem kellenél az biztos, nem a striák és nem is a melled miatt, csak a leírásod alapján nagyon nem vagy szimpi

ha be is fogsz jönni a számodra legjobb pasinak abból is csak annyi lesz, hogy párszor megdug és kész... a "szexi" öltözködést mi ribisnek szoktuk hívni

bocsi de őszinte vagyok

2018. jan. 15. 08:40
 36/39 anonim ***** válasza:
90%

Imádom ahogy szegény srácról lehúzzák itt a szenteltvizet is. 4 évig csak jó volt vele, a szakítás után meg valahogy hirtelen minden ex egy lehúzó, uralkodó pszichopata s3ggfejjé válik varázsütésszerűen. :D

Komolyan mondom neked a striás s3gged a legkisebb problémád.

2018. jan. 15. 08:48
 37/39 anonim ***** válasza:
48%

"Tényleg vissza fognak utasítani a legjobb kinézetű férfiak azért, mert egy nagyon picit striás a fenekem és nincs nagy mellem?"

én azért drukkolok, hogy utasítsanak vissza, mert annyira el vagy szállva magadtól, hogy jót tenne neked ha földbe csapódnál párszor. az helyre rakna.

2018. jan. 15. 09:39
 38/39 anonim ***** válasza:
56%

„A barátom […] ráadásul rosszindulatú és visszahúzni akar.”

Nyilván nem hallgathatsz rá, mégis megérint a mondanivalója.

Ez arra utalhat, hogy függesz a többi ember véleményétől. Érdekes, hogy a külsőddel kapcsolatban ezt le tudtad vetkőzni, már nem.érdekel más véleménye, csak magadnak akarsz megfelelni.

Az életed minden területével így kellene foglalkoznod! Érzelmileg független, hiteles emberként.

Na most amikor a striák miatt aggódsz, az nem arról tanúskodik, hogy olyan sok bizalmad lenne. Ugye ez az a szitu, hogyha holnapra egy varázslat folytán eltűnnének a bőrhibáid, akkir is találnál valami mást, ami miatt „ostorozhatnád” magad. Tehát amit meg lehet változtatni a külsődön, abban érvényesíteni tudod magad, amit nem lehet megváltoztatni, azt viszont nem tudod elfogadni.

Érdekes... mintha valahogy elértél volna valami személyiségfejlődést önakaratból, de mégis kimaradt egy csomó rész.

Nyilván itt az ideális az lenne, ha elfogadnád magad. Főleg télen... nincs olyan ruhadarab, ami ne takarná ki azt a részedet, amikor meg már oda jutnál egy pasival, hogy le kellene vetkőznöd, akkor meg senkit se fog érdekelni mi van a ruha alatt... 😃

Nyáron meg takargatni sem kell. A bőrhibáknál sokkal jobban számít az önbizalom.

Az önbizalom egy nagyon szimpatikus és vonzó dolog, amit mindenki önkénytelenül kommunikál a többiek felé testbeszéd formájában („kisugárzás”), és ezt a többiek szintén önkénytelenül látják - ezt az infót tudatalattink dolgozza fel, és egy önbizalommal teli ember látványát úgy fordítja le a tudatos réazünknek, hogy úgy érzékeljük, „ez egy szimpatikus ember” 😊

Na és ez a dolog az, ami leginkább számít, ha az ember önmagát adva tud bizalommal teli lenni, akkor tapadni fognak rá a többiek. Mindegy, hogy hogyan néz ki, az embereknek a kinézetnél sokkal nagyobb szükségük van a vonzó természetű társaságra.

Személyiségtípusok: szangvinikusok (befolyásolók disc-ben) természetüknél fogva ilyenek. Pozitívak, mindenkivel imádnak trécselni stb... tehát ők belső késztetésre fejlesztik magukat szimpatikussá, önbizalommal telivé. A legtöbb ember nyilván nem ilyen, nem kell a társaság közepének lenned, hanem önmagadat kell adnod egyszerűen abban a személyiségben, ami te vagy, de figyelembe kell venned mások szükségleteit.

Márpedig arra senkinek sincs szüksége, hogy egy önmagagával elégedetlen emberrel legyen.

Tehát így jön ki az, hogy amíg te nem fogadod el magad, addig mástól se várhatod ezt el.

Amíg te nem tetszel magadnak, addig másnak sem fogsz.

Amíg te utálod a striáidat, addig más is fogja.

Szóval szeresd magadon azokat a dolgokat, amit nem változtathatsz meg, fogadd el, hogy ettől vagy egyedi, és akkor mások is azt fogják.látni rajtad, hogy különleges vagy.

Tehát a belső gondolataidat önkénytelenül kommunikálod kifelé a testbeszédedben, amit mások önkénytelenül látni fognak. Ha pozitívat gondolsz magadról, szimpatikus leszel. Ennyire egyszerű.

Mindenképp javaslom a testbeszédet nézd át - tanuld meg, mert itt működik a kamuzás. Alapból mindenki olyan „pózt” vesz fel, ami az adott helyzetben a legkényelmesebb neki -> pl a félénk bezárkózósat a tömegben. De ez visszafelé is működik, azaz ha a félénk egy nyitott testtartást vállal emberek közt, akkor ez ugyan kellemetlen lesz neki, de idővel annyira hozzászokik, hogy ő maga is nyitottá válik.

Annyira jól működik ez, hogyha legszomorúbb pillanatodban kitámasztod a szádat vigyorgósra, akkor vidám leszel előbb-utóbb. Ezek ösztönös reakciók, amit vakok is csinálnak, pedig ugye sosem látták hogyan kell.

A másik pedig az lenne, hogy önismereti - személyiségfejlesztés témában keress-olvass, hogy tudatosan felzárkóztathasd magad. Igazándiból bármilyen cím-téma jó, ami megtetszik, nem mondanék konkrétat.

Jaa, és nagyon jól látod, hogyha elvárásaid vannak mások felé, akkor máaoknak is lesznek feléd. Ha stílusodban önmagad tudsz lenni, az a jó, mindenben önmagadnak kell lenned, csakbúgy lehetsz hiteles. A kamuzást nem fogják bevenni, egészen addig, amíg be nem épül a személyiségedbe, erről szól az önfejlesztés. Tudatosan át kell írnunk a rossz-előnytelen-haszontalan viselkedésmintáinkat-szokásainkat egy jóra, ami megörvendeztet másokat, és segí saját szükségleteink kielégítésében, maximálja a hasznunkat az élet minden részén.

2018. jan. 15. 10:30
 39/39 anonim ***** válasza:
Ha valóban jó nő lennél, ez a kérdés nem fogalmazódott volna meg, tekintve, hogy már rég leszólított volna nem egy helyeske srác. Kicsit vegyél vissza az arcodból.
2018. jan. 16. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!