Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyok az igényeim picit macis pasiként, azzal hogy csak a vékonyakat szeretem és Cserpes Laura már nem kéne, mert dagadt?
Linkelj képet a te alkatodhoz hasonlóról is, hogy tudjuk, neked mi a kicsit macis.
Egyébként meg, ha a neked tetsző lányok sorozatosan elutasítanak, akkor igen, valószínüleg nagyok az igényeid.
Tehát te 150 centivel 150 kilósként picit macis vagy de CSL már dagadt. Értem.
Aztán érintettél -e már nőt anyádon kívül, vagy csak az ötcombúval barátkozol esténként?
Igényeid lehetnek és legyenek is.
DE mit teszel azért,hogy vékony szexi nőd legyen?
Milyen lépéseket?
Hányszor jársz edzeni?Életmódot mikor váltasz?
Amúgy CS.L. nem dagadt,mondom ezt,úgy,hogy nagyon kritikus vagyok a nőkkel én is,de Laurta alakjával nincsen gond még.
Ideje lemenned edzeni heti 4-5-ször meg diétázni ha olyan nőt akarsz,mert nem fog veled szóba állni plusz remélem a szakmád minimum fejlesztő mert lecsó is kell.
Nem elfogadható ez a lényeg.
Szépen told le magad edzeni te is,mert egy csinos nő nem véletlen izzad a teremben.
Az a baj,a semmire akarsz csinos nőt.
Nem fog menni most mondom.
Ahhoz dolgokat le kell tenni az asztalra is.
Öcsém, eléggé el vagy tévedve, ugyanis a nőknek is fontos a kinézet.
Mi az, hogy mackós? Hány kg vagy? Hány centi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!