Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még ennek a pénztelen, dagadt, korosodó, csúnya pasi is mindig az aktuális, legszebb fiatal lánnyal jár, akkor tényleg kincset érő tudás van a PUA mögött?
https://www.youtube.com/watch?v=_rG7_xg3dV4
Amit itt Mex elmond, az a tipikus álom férfi élet. Hogy nem horgonyozol le egyből az első nővel aki szóba áll veled (mert a legtöbb pasinak még ez is gondot okoz, hogy valaki aki nőnemű szóra méltassa). Minden férfi egy ilyen életre vágyik, hogy épp az aktuálisan legszebb 20-24 éves csajjal együtt lenni 1-2-3 évig, aztán váltani egy másik szép nőre, és így el lehet lenni egy férfinak 35-40 éves koráig is, vagy még tovább is, simán. Egy férfi ráér még a 40-es éveiben is családot alapítani és apává válni, addig meg élvezni az életet.
Ha még ez a Mex Deluxe, Top PUA által leírt egyén is ilyen sikereket tudott elérni, akkor bármelyik férfinak sikerülhet egy ilyen életet összehozni?
ebben a videóban semmi titok nincs. a nők vonzódnak az extrovertált, szociális emberekhez, mert önbizalmat sugároznak, viccesek, jó sztorijaik vannak. ennyi. egy pua tanfolyamtól az alapszemélyiséged nem fog változni.
ez kb minden fontosat elmond.
Én szerintem ez ugyan olyan lehúzás mint amikor az öreg kiszolgáltatott nyugdíjasokra rásózzák az energetizáló, jozsón 5 ezerért megvásárolt paplant, a nyugdíjasnak meg eladják 800.00 ezerért.
Vegyek meg papa ettől erős lesz és fitt. Dobnak hozzá még a neten összeverbuvált használati útmutatót, hogy kell használni, meg kiemelik, ha nem hat fél éven belül, ne aggódjon, a hatás lehet több év múlva fejti ki a kívánt eredményt.
Ez média, médiacikk, elkell adni, kell egy célközönség, jelen esetben a csajozni nemtudó férfiak. Össze szednek pár infót a netről, gondolom csupa sallang, légy magabiztos, legyen jó a dumád, stb. Kiadnak egy CD-t, írnak könyvet, aszt’ nesze vegyed.
Meg még csoportokat os szerveznek, pont mint szerencsétlen nyugdíjasoknak, mikor beülnek a terembe és a “hiper szuper mindent tudo orvos” bemagyarázza nekik, hogy ez a paplan mindenre jó.
Haggyad má’
Ha annyira kell, 2 ezerért én is írok neked tanácsokat, átrakom pdf-be kinyomom CD-re, azt vigyed.
Csodák nincsenek, azt hagyd meg Vajna papának meg a 40-es cégvezetőknek.
Bocsi, de ezt a viking bohócot honnan sikerült előhalásznod? :D
jó, a vikingeskedést tényleg túltolja kicsit:) amúgy én nő vagyok. ez a srác elmondja a blogján, más videókban, hogy régen ő is puával próbálkozott, és ideig-óráig működött is neki, de ezek a trükkök kifújnak, és ami utána marad, az te vagy. és ha te tele vagy komplexusokkal, önbizalomhiánnyal, nem fogsz soha megtartani egy jó nőt.
olvasd el ezt.
lehet, hogy a viking duma gyerekes, de amit amúgy mond, az 100%ig igaz.
És te mindent elhiszel?
Csak azt enm értem, miből gondolod, ha fiatalon nem megy a csajpzás, akkor 40 felett, kövéren, pénz nélkül majd ömleni fognak a csinos, fiatal lányok :D
Álmodj csak királylány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!